Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą graficzną

skolima5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam karte graficzną Radeon 9600 pro i podczas grania w minecrafta zawiesza mi się pc. prawdopodobnie z przegrzewania się karty graficznej. Prosiłbym was o podanie niedrogiej ale dobrej karty pod minecrafta. nazwa płyty głównej to Gigabyte GA-8S661FXM-775

Opublikowano

Nie wiem czy mój problem tkwi w karcie ale to jest tak ze włączam minecrafta i po ok 20 sek. gra się zacina i trzeba ją wyłączyć przez menadżera zadań . zmiana texture packa ani optifine nic nie daje, kiedyś wszystko było ok. pomóżcie mi to naprawić. Proszę

Opublikowano

Skoro tak twierdzisz, podaj temperatury karty graficznej podczas np. przegladania internetu i podczas grania. Niekoniecznie musi byc to karta graficzna, moze byc to rownie dobrze co innego.

@up

Umiesz czytać?Zrób to, co napisał misiekantos.

Opublikowano

Podaj cały komputer: zasilacz,dysk,procesor,ram i płytę główną. Jak masz serwer włączony to on raczej z grafiki nie korzysta nie? Pewnie masz za duże obciążenie/zasilacz nie wyrabia.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...