Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hackowanie na fb, help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo mam kilka pytań :

-Czy wykryją hackowanie w grach jak magic land/diamond dash poprzez cheat engine?(kiedyś hackowałam na diamond dash i nic)

-Jak wykryją to jakie są konsekwęcje?

Opublikowano

Przeczytaj dokladnie regulamin gry. Tzn raczej nie moga pociagnac Cie do odpowiedzialnosci karnych aczkolwiek jezeli administracji gry by sie chcialo zawsze moga wytoczyc Tobie proces cywilny o tzw "oszustwo" albo kradziez z tym pierwszym jest latwiej bo oszustwo nie ma kwoty minimalnej (mysle ze to jest rzeczowa odpowiedz ktora rozwiala Twoje watpliwosci, pozdrawiam) :-)

Opublikowano

A zrobią mi coś jak sobie dodałam jeden lvl na magic land i kilka razy zatrzymałam czas na diamond dash? :)) mam sie czym martwić?

!!! EDIT : o, wystąpił mi błąd w danej grze i znowu powróciłam do poprzedniego lvl po odświeżeniu strony o.O?

@UP o dziwo mnei uspokoiłeś. MASA ludzi hakuje gry, i co? jakby mieli all pozwać to by im chyba papieru zabrakło ;D komu by sie chcialo..

@... no odpowiada kto :<?

Opublikowano

Oczywiście, Masa ludzi hackuje gry na fb.. mój kolega w któreś diamenty używa hacka na zatrzymanie czasu i wymiata w znajomych. Jak już to dostaniesz bana w GRZE, a nie na konto fejsbukowe. To hakujesz gry, nie fb ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

@up a czy mogą pociągnąc mnie do odpowiedzialności karnej? grzywna itp. ;<? Krucho z kasą u mnie, zbieram na studia i nie zabardzo mam jak wyłożyć.

Opublikowano

Za glupia gre do wiezienia nie pojdziesz. To ze w grach na FB sa Twoje dane to jeszcze nic nie znaczy. Po pierwsze nikt Tobie nie udowodni ze to Ty oszukiwalas w grze a nie Twoj mlodszy brat a po drugie tak jak bylo wyzej napisane, perm ban w grze to jest maksymalna kara. Nie przejmuj sie, haxuj do woli, nic Tobie nie grozi.

Opublikowano

@up a czy mogą pociągnąc mnie do odpowiedzialności karnej? grzywna itp. ;<? Krucho z kasą u mnie, zbieram na studia i nie zabardzo mam jak wyłożyć.

Coś Ty.. najwyżej ban czy coś. Tak jak np w counter strike. Używasz aimbotów i innego to tylko ban.

3t6EGVz.png

Opublikowano

@UP2(retaliate) człowieku :O przed chwilą mi piszesz, że ban max, a jeszcze wcześniej, że mogę zapłacić grzywne za oszustwo! :O No ja pierdziele, za skompikowane to wszystko ;o chyba, że to pierwsze to był sarkazm. a właśnie, jak odświeżyłam stronę bo mi wystąpił błąd to mi się ten lvl cofnął. czyli, że co, nic się nie stanie, bo mają jakąś zapore czy coś ;O? Ale energie w magic land sobie użyłam :D wiec wyszlam na +

@UP dzięęki :))

Opublikowano

Grrr, chodzilo mi o to ze TEORETYCZNIE to jest oszustwo ktore jak wszyscy wiemy podlega karze ale juz PRAKTYCZNIE wyglada to tak ze nilt Ciebie nie bedzie scigac za glupia gre bo po pierwsze nikomu by sie nie chcialo a po drugie jest to nieoplacalne. Sam nie raz hackowalem, mam 20lat a od 8lat mam internet, gdzie tylko moge tam haxuje (nie mowie o grach ktore sprawiaja mi przyjemnosc) i przez te 8lat nie mialem zadnego wezwania do sadu ani oskarzenia takze badz spokojna :-) PS: przepraszam ze tak chaotycznie pisze ale jade w pociagu

Opublikowano

@UP fajnie, ale zamiast nabijaczy chcę odpowiedzi wnoszące coś do tematu, a jak nie wiesz co mi zrobią to proszę cię, nie nabijaj postów :/

Opublikowano
ciekawe czy na magic land jest tak samo.

Czy we wszystkich grach jest tak samo czy nie? :D

Kazda gra ma swoj wlasny regulamin. Ale WYDAJE MI SIE ze wszyscy oszusci traktowani sa tak samo - ban w grze. Czytalas regulamin? :)

Opublikowano

Ahm.. nom ;d wiele nie wywnioskowalam o.O

a co do tego, że każda gra ma swój regulamin to wątpie, myślę, że mają taki sam bo i diamenty i magic land są z jednej i tej samej.. hm.. wytwórni? czy jak to nazwać mianowicie wooga

Opublikowano

Według mnie mogą poinformować Twoich rodziców za występek, którego się dopuścisz po czym pociągnać cię do kary grzywnej lub sprawę sądową, za łamanie regulaminu gry.

@Tak

Raz jak biegałem po korytarzu to miałem sprawe w sądzie..

Opublikowano

Tak jak pisze od samego poczatku. Zadne organy scigania nie beda Ciebie gonic za drobne oszustwa w grach. To tak jakby postawic na nogi prokurature bo dziecko schowalo zabawke z tesco do kieszeni - poprostu jest nieoplacalne i nic Tobie nie grozi. Gdyby za haxowanie byly kary wieksze niz ban w grze to za rozprowadzanie hackow? Wiezienie? xD

Opublikowano
Według mnie mogą poinformować Twoich rodziców za występek, którego się dopuścisz po czym pociągnać cię do kary grzywnej lub sprawę sądową, za łamanie regulaminu gry.

Czy za zlamanie szkolnego regulaminu idziesz do sadu? Nie. Nie przesadzaj i nie strasz dziewczyny...

Opublikowano
Czyli jeżeli jeszcze sobie haknę raz czy dwa DOSŁOWNIE raz lub dwa, to mi nie zaszkodzi? :P

W Need For Speed World hackowalem dobre pol roku dzien w dzien, dopiero niedawno dostalem bana tzn usuneli mi konto. W CSie na steamie uzywalem WallHacka przez kilka tygodni, nic sie nie stalo. Mozesz spokojnie haxowac :rolleyes:

Opublikowano

Okaaay, a jaka jest szansa w %, że zapłace za hakowanie? :D ZAPŁACĘ nie dostane bana tylko zapłacę ;D bo dostane bana= robie następne konto, na nowo zaprosze znaj, wiec mi to wisi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...