Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin się nie włącza.

grubs0n2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie mam problem,że metin się nie włącza nie wiem czym może to byc spowodowane

tzn... nie do końca się nie włącza bo po jakimś czasie dopiero żeby grać metin musi być świeżo po rozpakowaniu dopiero wtedy się włącza

jest to dość wkurzające w końcu ile razy można to samo rozpakowywać :D... wcześniej było dobrze dopiero mam takie coś po formacie,

mam windows xp home edition najnowsze aktualizacje dziwne bo wcześniej nie miałem tego problemu.. POMOCY PROSZE !

Opublikowano

może masz zamulony komputer.

Spróbuj pobrać jeszcze raz ale wyłacz Anty-virusa i zapore ;)

zapora wyłączona a antywira nie mam pobieralem juz kilka razy to samo i nadal to samo najlepsze jest to ze jak wlaczam metina to sie nie wlącza a w menadżerze zadań proces metina jest...

Uruchamiaj launchera z prawami administratora, dodaj launchera do wyjątków

próbowałem nie działa. a PL nie ma launchera ;p

Opublikowano

zapora wyłączona a antywira nie mam pobieralem juz kilka razy to samo i nadal to samo najlepsze jest to ze jak wlaczam metina to sie nie wlącza a w menadżerze zadań proces metina jest...

próbowałem nie działa. a PL nie ma launchera ;p

Chodziło o patchera :P

Może uruchom Metin2 Patch upade bo antyvirus usuwa Ci pliki :P

Opublikowano

Chodziło o patchera :P

Może uruchom Metin2 Patch upade bo antyvirus usuwa Ci pliki :P

no właśnie coś w tym jest że pliki mogłyby mi się usuwać ale nie mam antywira ;d wiec co mogłoby je usuwać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...