Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na handel? Czy to możliwe...?

tomson11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W dniu dzisiejszym zostałem 'zhackowany' przez hacka na handel.

Gość pisał mi,że sprzeda mi boxa QFC za 100k .

Dałem 100k i dało mi boxa, a kiedy zobaczyłem do ekwipunku z 3kk zostało mi 100k.

Proszę powiedzieć czy taki hack istnieje i jeśli tak to proszę podać nazwę i link do niego.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie istnieje.

Albo to była Twoja wina, albo był prywatny.

Prywatny hack - gość sam sobie zrobił i zarabia na tym, potem sprzedaje na allegro/kolegom lub po prostu gra.

Na przyszłość proszę o pisanie w głównym dziale, gdy szukasz hacka.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może pomyliłeś cyferki i np kupiłes za 1kk itp...

może istnieje może nie :) świat przed sobą kryje wiele tajemnic

Pisz pw w celu kontaktu ze mną

Opublikowano

Lub w pare dni zrobiliby zabezpieczenia przeciwko temu cheatowi. No zostałeś oszukany a my nic na to nie poradzimy niestety, chociaż taki hack byłby całkiem fajny.

Taki hack byłby fajny? Całkiem fajnie by się wtedy grało taa... W ogóle nie dało by się grać, bo każdy by się bał handlować. Wyobrażasz sobie NT bez handlu? Bo ja niezbyt. Tak jak napisali wyżej, na pewno zrobiliby w trymiga zabezpieczenia przed tym (lepsze, bo już jakieś na pewno są).

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

napewno jest , tylko koleś sobie sam zrobił jakiś informatyk albo coś i na tym porządnie zarabia , nabiera takich jak Ty i kase na allegro sprzedaje , trzeba było nagrać i do supportu ;d

1341833700-U255743.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

napewno jest , tylko koleś sobie sam zrobił jakiś informatyk albo coś i na tym porządnie zarabia , nabiera takich jak Ty i kase na allegro sprzedaje , trzeba było nagrać i do supportu ;d

''Było trzeba nagrać i do supportu" skąd mógł wiedziec ze go oszuka nikt nie jest taki zeby to przewidziec lub zeby nagrywac kazdy handel w nt

Opublikowano

Takie cos nie istnieje, w metinie tez ludzie wymyslali sb tradehacki, ktore niby polegaly na tym jak zaznaczasz handel, druga osoba ,,robi'' to automatycznie... Hackerzy metka rozwiali watpliwosci, sadze ze to bylo twoje niedopatrzenie.

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie co to hacki, jakby ktoś chciał to by mógł włamać się do twojego domu, i zapalac i gasic światła, dopóki się nie spalą, hack na handel to pikuś, ten haker jakby chciał to zrobił, takie cos, że jak sprzeda jakiś item to wszystkim zabierze 1kk. Lepiej jednak zrobić małego hacka którym oszuka kilka osób i nikt się o tym nie dowie, dzięki temu jest bezpieczny.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

To niemożliwe. Grasz na priv czy co? Oczywiście, gościu mógł zrobić sam tego hacka, (jeżeli był by pr0 el0 informatykiem) ale czy to ma sens? Pewnie się pomyliłeś hack musiałby się wkradać do bazy danych NosTale. Jeżeli pamiętasz jego nick to napisz do supportu. Może oni coś zdziałają? (Żartowałem, nic nie zrobią)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Taki hack byłby fajny? Całkiem fajnie by się wtedy grało taa... W ogóle nie dało by się grać, bo każdy by się bał handlować. Wyobrażasz sobie NT bez handlu? Bo ja niezbyt. Tak jak napisali wyżej, na pewno zrobiliby w trymiga zabezpieczenia przed tym (lepsze, bo już jakieś na pewno są).

Powiem tak

Pisałem raz na temat tego dlaczego przez tyle czasu buguje się ukryte cp 50-60 do suppa

Ich odpowiedź przebiła moje oczekiwania

coś w stylu "Wiemy o tym ale nasi programiści są zasłabi żeby doszukać się błędu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...