Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statusy. :)

Gotenks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy to prawda że jak np mamy 300 siły to bijemy tyle samo co w 600 siły. ?

Czy satatusy mają umiar jakiś. ? Na takiej samej zasadzie jak szybkość ruchu/ataku. ?

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Zmienia się wartość ataku wraz ze wzrostem siły, no chyba proste co ?

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Kto Ci takich głupot naopowiadał. Zobacz ile masz ataku przed i po dodaniu statusu. Różnice widać na cyferkach gołym okiem.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Siema czy to prawda że jak np mamy 300 siły to bijemy tyle samo co w 600 siły. ?

Czy satatusy mają umiar jakiś. ? Na takiej samej zasadzie jak szybkość ruchu/ataku. ?

Nie. Im więcej siły tym więcej ataku. Bodemu siła dodaje więcej obrażen w aurze miecza

Opublikowano

Ja jeszcze słyszałem ,że lepsza siła na PL dla bodego niż 10% na ludzi ale ile w tym prawdy nie wiem bo nie testowałem.

Przyda się siła na wartość hitów i skilii u bodego.

Opublikowano

Hajda, to nie prawda. Ja kiedyś oglądałem test dwie próby jedna miecz 1 lv + 0 i ebo + 9 10 ludzi a drugi miecz 1 lv + 0 i ebo + 9 czyste różnica była koło 100 obrażeń.

Gotenks, granica siły do 32.xxx (nie pamiętam) i więcej nie da się odblokować. Aż do tej granicy więc punkty siły będą Ci coś dawały a potem poprostu jak zrobisz dwa itemy po 32k to nie będzie różnicy jak z jednym (oczywiście to tylko dostępne poprzez navi).

Opublikowano

To nie Prawda, siła np dla woja daje najwięcej ataku im więcej siły tym wiekszy atak dla woja najwazniejsze np dla szamanów i sur najważniejszy int to tak samo jak dla woja siła i siła zwiększa atak ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...