Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cMetin.pl [Dedyk]

thebestone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer on wszystko jest git polecam serwer świetny co do pobierania pl'a to można zwykły serw i tam wrzucić patcha ja tak zrobiłem naprawde świetny serw !!!

mca.png
Opublikowano

heh padl? 0 info na stronie i 0 info na forum

Mały ddos i leżą pewnie. A po publikacji nawet nie dowiedziałem się jaki jest system ulepszeń i jakieś nowe mapy czy co...

Opublikowano

nowe mapy będą ale narazie im się nie śpiesz bo nikt nie ma +105 lvl (kolejna mapa prawdopodobnie od 105 lvl bedzie)

mca.png
Opublikowano

żebyście nie gadali, że serwer '' padł '' czy '' off ''.... teraz jest przerwa techniczna nowe itemki oraz bug jest naprawiany...

mca.png
Opublikowano

hah każde eq trzeba pd +60 ulepszać na więcej nić +6-+9 na perłach serwer jest fajny ja osobiście polecam i go zachwalam dużo eventów i dużo zabaw OX ;D

mca.png
Opublikowano

Grałem na tym serwerze i otoż tak, Zbugowane katakumby 3 lvl i dalej nie idzie, Zbugowana ognista ziemia wylogujesz sie i kuniec gry, Administracja w ogole nie wchodzi na forum i tłumaczy sie głupimi tekstami typu "Praca, Szkoła" Jeden chłopak chyba czeka na odbugowanie postaci 3 czy 4 dzień wiec super ;dd, Zbugowane metiny na 90 nie ma szans na stalke itp only dropią poty,bronie na 65 typu magnet, i inne pierdoły jedynym sensownym dropem jest riper, ale niestety dt tez jest zbugowane (Lub odbugowali wiec sorry) Totalne olewanie graczy w grze zadawałem pytania nie raz i nie raz oczekiwalem odpowiedzi lecz ich nie dostałem bo admini wolą sobie ulepszać itemki i chwalić sie dobrym eq to chyba tyle. Jak ktoś chce zagrać zapraszam ale moim zadaniem to strata czasu...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

nowe bronie i inne przedmioty w przygotowaniu

rozszerzamy level

dziś nowa odsłona strony

w przygotowaniu również system aukcji i inne nowości

zapraszamy

edit 18 kwiecień

przepraszamy za niedogodności, ale firma hostingowa ma jakiś problem z naszym serwerem i strona jest niedostępna

Opublikowano

Nic nie ma w tej prezentacji, poprawcie przynajmniej screeny handlarzy...

Aktualnie mam ochotę gdzieś pograć, ale muszę też wiedzieć co ściągam.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Nowa odsłona strony już gotowa.

Zapraszamy do gry, w przygotowaniu sporo nowości. Podnosimy level, dodajemy nowe bronie, zbroje, mapy.

Pracujemy też nad ulepszaczami.

System aukcji mamy już gotowy.

Niedługo zaprezentujemy wam zupełnie nową, odświeżona prezentację, bo zdajemy sobie sprawę, że obecna to kompletna kicha ;)

Opublikowano

takich serwerów nie powinno się wypuszczać. Kurwa ludzie ślepi jesteście? Powinien być DELETE tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...