Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki premium?

Espezaliate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaki premium czołg mam wybrac? Zastanawiam się o T34 ponieważ na serv testowym dostałem 80k na normalnej bitwie i na dodatek szczelalem z golda.

Ale chciał bym wiedzieć jaki czołg najwięcej zarabia? I czy warto czekać aż T59 wejdzie do sklepu ponownie?

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Raczej T34, chyba, że wolisz kampić w krzaczorach to bierz Lowe. Ja na twoim miejscu bym wziął jakiś 5/6/7 tier ew. Super persa a za resztę dokupił premke.

Opublikowano

Ja kupiłem T 34 około miesiąc temu i powiem tak, teraz wziął bym Lowe.Też ma mocną wieże ale chociaż ma dobre działo które coś trafi.Tak T 34 ma dobry dmg ale musi być blisko przeciwnika co równa się wystawieniem kadłuba lub wieży na której jest wielki weakspot i nawet Cię KW-2 trafi.Ogólnie nie jest źle da się dobrze zarobić ale nie mam super frajdy z gry.

Opublikowano

T34, to potwór :D

Jak nauczysz się nim grać, to sam całą linie utrzymasz :)

Kiedyś na YT widziałem jak koleś 250k z bitwy przywiózł. Link chyba był od Ciebie. Mój rekord to 150k.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

No to chyba sobie kupie tego T34 albo poczekam na T59 az wejdzie do sklepu podarunkowego :)

Opublikowano

T34 to potwór jak ktoś już wspomniał T34 przebija praktycznie wszystko i to za bardzo dużo wieża twarda więc nie wychylasz się i cie trudno rozwalić a zarobek spory ;] koledzy z klanu mają T34 i mówią że jest pro więc polecam ci go :) A lowe dla mnie dużo gorszy tak mi na serwie testowym wyszło :] testowałem lowe i persa i oba to smieci ;D

Opublikowano

W sumie masz 2300bitew (patrze na sygne). Narazie jak bym się powstrzymał z kupnem czołgu premium. Jest on przydatny jak masz już ze dwie IX albo X. Ja bym ci radził jakiś mniejszy tier kupić (np. francuska arta IV - jest naprawde zarąbista). Mniejsze tiery też fajnie zarabiają, wiadomo nie tyle ile VIII ale na waciki starcza ;)

Opublikowano

saaq jakby miał kupywać np. 5 tier to już naprawde lepiej się męczyć np. KV-1 które za dobra bitwe ma na luzie +20k :)

Opublikowano

No to chyba sobie kupie tego T34 albo poczekam na T59 az wejdzie do sklepu podarunkowego :)

Moim zdaniem T34 jest znacznie lepszy od Typa59. Chyba, że lubisz medy to go kup.

Opublikowano

T59 nie jest lepszy ale więcej zarabia :) a kupuje go ponieważ żeby uzbierać na VIII tiera to męczarnia i tez kasa się przydaje, a w wot'a będę raczej długo grał

Opublikowano

T59 nie jest lepszy ale więcej zarabia :) a kupuje go ponieważ żeby uzbierać na VIII tiera to męczarnia i tez kasa się przydaje, a w wot'a będę raczej długo grał

Ostatnio taki event z chińskimi czołgami był z jakieś pół roku temu. Nie wiem czy opłaca się czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...