Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body czy mental?

Pittterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam 35 wojownika mental i zastanawiam się nad stworzeniem wojownika body. Chciałbym nim zagrać,lecz nie wiem jak będzie sobie radził z expem itd. Miałem okazję nim zagrać i nawet mi się podobało,lecz nie jestem pewien czy stworzyć czy nie?.Trochę mnie zniechęcają ceny KU.Na serverze Kirian Aura kosztuje od 5 do 7 kk,a silne ciało zaledwie 1kk. Dodam,że nie mam zbyt dużo kasy,ale na podstawowe rzeczy starczy.Proszę o doradzenie mi :)/

Opublikowano

Z expem będzie trochę ciężej, bo z podstawowym eq będziesz padał. Zarob na eq z hp i trochę defa bedzie super. Na początku nie czytaj KU tylko yangi zarabiaj. Jeżeli masz boja na tym mentalu to rozbijaj metki w m2 żeby zarobić.

Opublikowano

lepiej grac mentalem tansze eq w expie troche lepiej sobie radzi. Co do bodego to zrob go wbij 35 i drop na metkach w m2 jak bedziesz mial troche szczescia to pare aur co dropnie

Opublikowano

Wbij sobie na lajcie 35, zrób boja, i klep metki żeby się wyrobić z eq i skillami. Potem wbij 54-55 i zostań na tym lvl'u bić metiny na sohan. Polcema "ładny drop"

Licze na +

Opublikowano

Skoro masz już mentala, polecam ci zarobić nim w M2, na metkach. Kupić niezłe eQ dla tego Bodego, następnei tym Bodym wbić sobie 35, zrobić boja, i dropić w M2, na pewno wypadnie ci kilka eQ.

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Mental lepszy, łatwiej się expi i ma dobre skille. Na PLU lepszy nawet jest mental w pvp bo nie ma miliona bonów na wszystko.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak masz kase i dobre eq to graj mentalem, bo mental z pro eq to koks w expie i PVP.

Jeśli nie masz dużo funduszy, to graj bodym bo ma więcej ataku.

Opublikowano

mental ma looz z KU, ale body jak ma aure + wierzchowca +150 deffa to taki mental z aurą :) Możesz spróbować WP bo to trochę hybryda bodego i mentala i ma tanie KU. Też gram na s14 ;p

Opublikowano

@2Up może uzasadnienie? Kolejny nabity post przez Ciebie...

@Top Lepszy jest mental. Czemu? W PvP jak uderzy z duchowego 20k jest po PvP. A body? Zgaśnie mu aura i jest bezbronny... Może i body bije więcej, ale na pewno wyzywa krócej. Mentalowi do expa daje dużo silne, a w PvP nie ma sobie równych. Więc wg mnie takie 2:1 dla mentala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...