Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35lvl - metiny w m2, brak dropu

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi. Wcześniej wszystko było ok. Teraz jak biję metiny to rzadko w ogóle coś spada. Z metina czerni to bym jeszcze zrozumiał, ale żeby z metka ciemności i zazdry nic nie leciało? W ogóle KU nie lecą czasami tylko jakieś kd+0 albo +1 i nic poza tym.

Jeżeli eq ma jakieś znaczenie to mam takie:

fms+9

żelek+9

pięciokątna+9

żelazna+6 (nie mogę śmierty kupić)

złote buty 1500pż

srebrna bransa+9

ebonitki+9

miedziany naszyjnik+3 1000pż

Skille:

Aura M5

Berserk M1

Co może być przyczyną takiego dropu? Normalnie nic nie leci. Nie skilluję w metina, używam tylko broni. Postać to woj body.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Wszystko to kwestia szczęścia. Jak załatwisz sobie rękawice, albo drop z is to będzie wieksza szansa na lepszy drop ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

@UP

Kolega, nie pytał jakim lvl gdzie ma bić metki, tylko, dlaczego mu nic nie leci.

@TOPIC

Musisz być cierpliwy, czasami też mam takie dni, że nic mi nie chce lecieć, wystarczy to po prostu przeczekać. Co prawda- Rękawica też da swoje pozytywne efekty.

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

polecam 54lvl i iść do doliny około godziny 1 w nocy. Na jednym CH są dwa metiny, zmieniasz CH i znów bijesz

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Na dolinie najlepszy drop ogonków + z metinów to jest do 37 lvl z moich doświadczeń . Jeszcze pamiętam jak noł lajfiłem cały dzień to z rękawicą można było 7 dropnąć

do tego kd+3/4

aury itd

nie kiedy kamyk się trafiał ale to bardzo rzadko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...