Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeralixMt2 [Dedyk]

stebelxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

All ulepki , prócz pereł u NPC? : o

To problemem będzie wbić tylko LvL. A poza tym... Same hardy, weźcie ludzie zróbcie easy/medium w huj ludu czeka na taki serwer. -.-

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Koledzy prawdopodobnie już po serwerze. Deralix nie wytrzymał 1 ddosów :D więc nie ma co liczyc na stabilny serwer i z tego co dostałem info 100% prawdziwe serwer stoi na praktycznie czystych plikach terenza :D więc na zabawe nie ma co liczyć :D nawet system ulepszeń nie zmieniony wiec co jak co serwer jest nie stabilny pliki nic nie edytowane prezentacja też nie zachęca :D.

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

To jest hard?? Dodania i zmianki u npc do tego ulepki all. A tak wgl całe mpc forum zaśmiecone jest hardami więc po co ich więcej jeszcze jak by były jakieś nowości.

Nie zagram metin2 pl jest pewniejszy, serwer zapewne padnie po paru dniach, tygodniach...

Opublikowano

Sorry ale jak na taki serwer prezentacja po prostu wygląda obskurnie.. Straszne.. Napisy raz z jednego generatora raz z drugiego.. Oczopląs gwarantowany.. Moim zdaniem jest to kolejny nudny serwer z max. ulepszaniem do syrka.. Wytłumaczcie mi jedno... Dlaczego miałbym tu zagrać, a nie na przykład na Balmorze, czy też Ravii?

Opublikowano

Dlaczego??

1.Ma balmorze kradna

2.Sami zlodzieje.

3.Administracja robi event raz na rok:)

Do Ravii nic nie mam ,ale nie podoba mi sie grafika tam:) i trudno teraz zaczac bo spoty na maxa przez boty zajete!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla informacji

Serwer Deralix,HardMT2, i coś na "I", to były jedne i te same serwery postawione na gotowcach, Na początku był Rykox, teraz coś tutaj śmierdzi Terenzem.

Maszyna ma 1,5GB ramu,

Skąd wiem ? Byłem kiedyś w teamie, jak znajdę czas dodam ss'y rozmów GG.

74f31dbf1675f.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...