Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2$ dziennie przez internet wysyłam poradnik.

VitaminaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra wstawie go tutaj bo na pw jest limit tworzenia rozmów. Najwyżej zostanę zablokowany na 7 dni :D

Znasz ten sposób ale z niego nie korzystasz :D Pamiętaj pisałem, że to banalna(prosta) metoda!

Dopóki działa to warto korzystać...

No dobra więc zaczynamy!

Jest to bux na którym można zarobić w parę minut od 0.20$ do 0.40$ dziennie(zależy jak często będziesz dziennie wchodził/a).

No dobra ale przecież w tytule napisałem 2$ dziennie. Więc jak tego dokonać.

1. Musisz posiadać konto paypal.

2. Rejestrujesz się z wybranego przez ciebie z poniższych linków:

- Reflink jeżeli wybierzesz ten link będę wdzięczny :)http://ultimategpta.com/?ref=arivi

- Czysty link :(http://ultimategpta.com

3. Gdy już jesteśmy zalogowani klikamy na górny kwadracik z napisem earn money.

4. Wybieramy pierwszą ofertę i czekamy aż załaduje się cały pasek na górze strony. Następnie wyświetli się przycisk next. Naciskany go i robimy tak z każdą ofertą.

5. 20 centów już mamy dzięki multikontą możemy osiągnąć 2$ lecz zawsze jest jeszcze inna opcja w której zarabiamy dzięki naszym poleconym.

Wybieramy account potem z tabeli Referrals/Referring Tools no i tam mamy zapisany specjalny link który wysyłamy znajomym dzięki temu otrzymujemy parę procent z ich zarobku.

Dzięki za uwagę. Czekam na ocenę :p

Pisałem z telefonu.

Opublikowano

Buxy..ciekawe czy wypłacalne :)

Właśnie ten niedawno wystartował. Jak na razie jest wypłacalny dlatego napisałem "Warto korzystać dopóki działa...".

Opublikowano

na buxach się zarobisz a nie zarobisz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...