Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd Windows

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Mam problem . Mianowicie od dzisiaj wieczorem wyłącza mi sie sam komputer i wyświetla sie niebieski ekran taki jak tu : www.flickr.com/photos/hassman/2518212407/in/photostream

włączam ponownie komputer i po chwili znowu to samo . Co mam zrobić ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

format albo włóż płytkę od wina i daj napraw, może coś da(można też przywracanie systemu no ale wątpie, że za działa)

Opublikowano

Mój kod błędu to : 0x0000003B (0x00000000C00000005,0xFFFFF8000335B0A4,0xFFFFF8800722BAC0,0x0000000000000000

Dodam jeszcze że jak na przykład klikam na dysk C lub na mój komputer to pojawia mi sie błąd " Eksplorator Windows przestał działać " To może być jakiś wirus czy coś ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jeszcze mam taki błąd w windowsie "Instrukcja spod 0x73afad30 odwłuje się do pamięci pod adresem 0xffffffc. Pamięć nie może być read . "

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Mam dwie kości 1x 4GB a druga 1x8GB . Wczoraj kupiłem i wsadziłem tą 8GB i wtedy problem się zaczął ; / Wyjąłem tą 8Gb i na razie nic sie nie dzieje czyli prawdo podobnie może być pamięć uszkodzona .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

No tak tylko kupiłem od jakiegoś gościa .

Bo w płycie głównej mam 4 sloty na pamięć Ram . Czy jest różnica w jakiej kolejności ten ram wsadze ? I w jakie sloty ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...