Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] JAKIE EQ EXP SURA WP XENOXMT2

Sloik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam sura 135 lv mieczyk z sr 52 eq zrobilem z bonami takim i jak na forum serwa ale mimno to na v9 z byff nie ogarne spota

jakie eq i jakie kd prosze o pomoc

Opublikowano

Jak surą WP, to maksimum w nieumarłe musisz dać. 6/7 25 K PŻ i 10% na Potwory. Do miecza KD Potwora 7/8/9, KD Uma 0/1/2/3/4/5 i KD krytyka 7/8/9 ewentualnie jeśli masz mocnego bufa, to KD szybkości zaklęcia, gdyż kryta masz z pomocy od bufa. Zbroja i bransoleta 15% do PŻ. W zbroi KD Vitala 7/8/9 - najlepiej 9 na V9, KD Traumy +0 - Minimalnie! - Lub wyższy + i KD Uchylenia (KD Defa jest nieprzydatne na V9) ABS na strzały i miecze (Najlepiej mieć po 60) i powinieneś dać radę.

Opublikowano

Buff to podstawa przy expieniu sura ostrze zbroja starch + konik+ bufek utrzyma prawie kazdy spot ze srednim ekwipunkiem zbroja i branzoleta z % do hp eq potworki/szycie/kryt + ostrze naP +KD exp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up Uznaje Twoj post jako spam. Po 1, na XenoX'ie się skile na P dostaje od samego początku, po drugie, buff plus strach i zbrojka nie gwarantują utrzymania spota np. Na v9. I nie z konia, tylko z pieczęci. Posty umiesz nabijac.

Opublikowano

Ile procent mają te buffy? Miałem max % buffy + Grałem Wojownikiem Body i powiem Ci dawałem radę.

Pieczęć miałem Lwa.

Miksturki na szybkość ataku. Abs Diabły i Nieumarłe,krytyk,szycie,roski idasz radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...