Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][EP1]Spyro LastChaos

xPalacio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko dzisiaj do godz. 21:00 na Serwerze SpyroLC UPGRADE EVENT!!! Każdy może ulepszyć swoją zbroję lub broń do max +22 przy szansy na ulepszenie 99%!! Śpieszcie się!

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer łudząco podobny do jakiegoś niemieckiego :P i w sumie pusty ( juz dawno hamchi nie jest "modne" )

15po9px.png

Copy -> Pase.

Bo Padrino włącza hamachi na 3h dziennie wiec za długo nie pograsz :P

+1

nie moge się zarejestrować mimo hamachi

Bo jesteś plebsem.

Tylko dzisiaj do godz. 21:00 na Serwerze SpyroLC UPGRADE EVENT!!! Każdy może ulepszyć swoją zbroję lub broń do max +22 przy szansy na ulepszenie 99%!! Śpieszcie się!

Zmień ten czerwony kolor, bo mnie chuj strzeli.

Opublikowano

HeHeTrollolololo xD

@Gdzie farmic na 20lvl? bo procka nima :O

To zapewne musisz bić białe mobki. :) Bo na niższych poziomach tylko w Procyon był mnożnik i tam się opłacało siedzieć na bloku. :)

Opublikowano

Dratan wychodzisz z miasta <3

@Zaczynasz gre? PM ME Alishia in game dam coś na start :D

Tak bo widzisz jestem nowy w grze i wgl w last chaos i nie mam pojecia :c

Szukam kogos do pomocy i ogarniecia o co chodzi z grodami i jak expic

@a na 40 lvl gdzie moge isc expic ?

sygnamoja1.png

Opublikowano

Nieoplacalny serwer

-po co cash jesli sie wyloguje znika

-wbicie 165 zajmie kilka miesiecy, serw wczesniej padnir

-gra malo ludzi

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Nieoplacalny serwer

-gra malo ludzi

Jeszcze wcześniej sapałeś do mnie, że gadam a nie grałem xD

Łoł, serio? To je hard, nie je loł rejt.

Łoł, serio2? To je hamaczi 3/24 (3 godziny dziennie) z pięcioma osobami na kanał.

Jakby serwer powstał rok temu to miałby graczy, a teraz serwer jest postawiony nie w normalnej serwerowni, tylko w serwerowni Padrina:

Computer-Trash.jpg

i przez to grać można tylko pare godzin dziennie.

Super hiper event na ulepszanie? 5 osób gra na serwerze i oni mogą mieć rzeczy +22 a inni mają biegać z +15?

Normalnie rzal i bul.

Jakby chociaż postawił ten serwer na jakiego VPS'a nawet słabego (serwer kochanka (Hard-Chaos) miał 200 osób online, a stoi na 1GB ramu w "średniej" serwerowni) to na pewno znalazłyby się osoby chętne na grę.

Jedyna rzecz, która mi się podoba to Bardzo Zły Zombie, bo to faktycznie uczyniłoby grę ciekawszą.

10 mobków na 20m² to dobicie klas, które do gry powinny mieć grupę: templariusz, kleryk.

Może jestem wybredny i tylko mi to nie odpowiada, ale jak ktoś chciałby naprawdę poprawić LC i zrobić z tego dobrą grę, to zabrałby się za umiejętności wszystkich postaci i je zbalansował. Już widzę co będzie tutaj (zaraz znów ktoś wyskoczy i powie: "GRAŁEŚ? NIE? TO NIE PISZ!") (zakładając, że serwer będzie dalej stał) - jakaś szelma wbije maksymalny level i będzie skakała po arenie zabijając każdego.

Chciałem wejść na serwer, (nawet hamachi ściągnąłem!) ale gdy zobaczyłem, że o godzinie 17, tak, 17, czyli już prawie godzinie, o której najwięcej osób ma czas grać jest offline - zrezygnowałem.

Mimo to i tak serwer jest lepszy od Hard-Chaos, bo padrino jest w miarę normalny i przyznaje, że jest n0bę, a nie wymyśla własne filozofie :P

Nie traktuj tego jako trolowanie, tylko jako moją opinię - duchowego gracza spyro.

Opublikowano

Nieoplacalny serwer

-gra malo ludzi

v1 Jak znika? Ciągle mam tyle co miałam

v2 Jak kilka mc? 1h i mam ~100lv

v3 To jest hamachi hello -.-

alishia.jpg

Opublikowano

v1 Jak znika? Ciągle mam tyle co miałam

v2 Jak kilka mc? 1h i mam ~100lv

v3 To jest hamachi hello -.-

znika mp , hp steal , platynki .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...