Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nexanity - co jest?

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się stalo z serwerem?

Kolo 20 przerwa byla, konserwacja.

A teraz nie dziala strona, serwer tez.

Prezentacji serwera nie ma, ani zapowiedzi.

Co jest? :X

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Był włam na serwer i tyle .! Koniec .

Mentor sie sprzedał za PLN

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Dzieci nie umieją się pogodzić, że za bugowanie Ivana (Anale + koszi i jego banda wiedzą coś o tym) jest perm, dlatego chcą doprowadzić do upadku serwera.

Opublikowano

Też chciałbym się coś dowiedzieć.

Po offie serwa na 3min coś koło 19-21 Koszi miał 150lv na stornie głownej a jakiś na T 9999lv.

Następnie po 4min strona off.

sasawf.png

Opublikowano

SERWER ON !

ha

ha

Podczas przeglądania logów w trakcie konserwacji wykryliśmy grupę graczy, która znalazła lukę i nie ujawniła nam owego faktu, tylko próbowała wykorzystać ją na swoja korzyść.

Konta wszystkich tych użytkowników zostały już zablokowane, a luka została załatana.

Zbanowana na tej podstawie została cała gildia AnalTerror.

sasawf.png

Opublikowano

najlepsze jest to ze duza ilosc osob pisala ze to serwer santriela haha smiech na sali

jego serwery sa dopracowane to jakies go wno

pis jol

Opublikowano

Radzę wszystkim grającym na tym serwerze zmienić hasła na innych serwerach, jeżeli mieli takie same jak tu (na e mailu też,jak było takie same).

Na serwerze nie wiem czy opłaca się grać, jeżeli nie możemy zmienić haseł do kont z czasem każdemu się wpier... na konto i wiadomo co zrobią.

Serwer był zajebisty, jednak gdy zobaczyłem ludzi z 4 skilami na P to wiedziałem,zejuz coś jest nie tak. Potem jeszcze doszły słuchy o eq z navi, wszystko okazało się prawda a administracja tylko oczy nam mydlia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...