Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nie dostarcznie złota po kupnie, kradziez kasy.

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, chciałem kupić dzisiaj złoto poprzez sms. wpisałem tam wszystko jak należy, wysłałem potem tego smsa i przysłało mi na telefon odpowiedź :

92568:mopay: Zostałeś obciazony kwota 30.75 zl. W swojej nastepnej transakcji uzyj kodu ******** z kuponu mopay. waznosc do 05.07.2013

o co chodzi? kase zzarło a nadal mam tamto okienko gdzie pisze ze do potwierdzenia wymagany jest sms? zamiast kodu wpisałem gwiazdki na wszelki wypadek jakby się mialo przydac. wyjasni ktoś? :O

Opublikowano

Mogłeś dzwonić. :)

Napisz do supportu World of Tanks, podaj swój numer i datę wysłania smsa.

już, jak mam do tego supportu napisać? :O na stronce wota nie widzę takiej opcji.

Opublikowano

mam tam zaznaczyć support.ds płatnosci? oczywiscie wybrałem pierw nowe zgłoszenie.

nie mogę wpisać, za mało miejsca tam jest ledwo miesci się jedno zdanie... gdzie mogę napisać wszystko w jednym tickecie?

Opublikowano

Tu wpisujesz skrócony opis problemu "nie dostarczenie złota za wysłany sms", a pełny opis wpisujesz jak klikniesz dalej.

Opublikowano

tam dalej mam szczegóły płatnosci to mam wpisać to co ja kupowałem czy zostawić puste?

muszę wpisać usługodawca i metoda płatnosci ( nie ma tam sms ani mopay)

id płatność (nie wiem o co chodzi)

data płatności

wartość płatnosci

jesli musze to wypełnic to co w pierwszych 3 polach wstawic?

Opublikowano

Metoda płatności - Infin
ID - nie wiem, ja bym wpisał numer pod jaki wysłałeś
wartość płatności - 30,75 PLN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...