Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

filmik na yt

FrizzEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem a poniewaź że 2 koleżanki z klasy nakręciły HarlemShake Ale taki Chujowy i smieszny i wrzócili go na yt ja wrzóciłem go Na Kwejka i teraz one mi grożą wychowawczynią czy coś mogą mi zrobić?

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

Nic ci nie zrobią skoro same wrzuciły ten filmik na yt. Każdy go może sobie udostępnić na innej stronie. Wrzucając filmik same wyraziły na to zgode.

A co ci wychowawczyni może zrobić? Obniży ci zachowanie za coś co nie ma nic wspólnego ze szkołą.

I takie inne pytanie. Chodzisz to podstawówki? Bo tylko tam dziewczyny grożą pójściem do wychowawczyni.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wrzuć na luz nic ci nie zrobią wrzucając na yt udostępniają go wszystkim i każdy może z nim robić co mu się żywnie podoba.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

mogą ci na capulo usiąść, sam kręce filmiki i przestałem dodawać z powodu hejtu, niestety wrzucenie filmiku to decyzja na całe życie - nic w necie nie znika :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...