Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft.net czy coś

2konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oh ludzie boję się kupywać giftcoda na innej stronie nisz minecraft.net bo Mojang blokuję konta jeżeli się gdzieś indziej kupi. Nie mogę kupić gift coda na minecraft.net przelewem przez przelewy24 kredyt bankiem bo za każdym razem mi przelew odżucają. Więc wydaję się mi że lepiej kupić na Fabryka kluczy.pl ale mogą mi konto zbanować.

:(:(:(:(:(:( :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :(:(:(:(

xxx

Opublikowano

Masz dwa wyjścia

allegro.pl

lub

minecraft.net

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Nie mogą ci zbanować. Tam są legalnie kupowane cdkeye :)

@edit

Chodzi o fabryka kluczy

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

minecraft.net odpada.I koleżanka mamy muwi że najbezpieczniej na alegro ale w to wątpie.A na fabryka kluczy to nie wiem skąd oni klucze biorą jak się zapytam to od wydawcy.

xxx

Opublikowano

minecraft.net jest najbezpieczniejszym miejscem gdzie możesz kupić ogrinalnego mc, na allegro uczciwi sprzedawcy mieszają się z oszustami, Ja na allegro kupiłem 2 gift-cody, jeden został zablokowany po 3 mies., a drugi działa do dzisiaj :)

Opublikowano

Możesz kupić także gifta na stronie: kontagier.pl.

Zaufana strona. ;)

Nie oni usuwają komentarze jak ktoś negatywne napisze wiem to bo sam pisalem negatywy.Oni tylko oszukują byś wiedział ze 100% zaufania ale nie prawda !!Nie jeden raz ktoś przez nich nie otrzymał gift coda.

xxx

Opublikowano

Ja kupiłem keya na allegro jakieś 2/3 lata temu i do teraz trzyma. To nie jest tak, że blokują każdy key kupiony poza mc.net, o ile się dobrze orientuje to tylko te z kradzionych kart. :-)

Opublikowano

Na allegro znajdz goscia co sprzedaje giftcody za 96.60zl ja tam kupilem i dziala rok juz :D

Czyli zakupiłeś drożej niż wychodzi na minecraft.net ...

Ja na minecraft.net kupiłem kartą.

Opublikowano

Na allegro można , ale musisz dokładnie przeczytać aukcję i komentarze pozytywne i negatywne .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja mam tylko kartę płatniczą i przelewy ją odżucają działa tylko w sklepach ale nie na internecie.

Może kupię na alegro najdroższą ofertę wezmę jaka jest najdrożej nawet za 300 zł bo najważniejsze jest aby się udało.

np. Ja szukam gwarancji by w razie czegoś gość mi wymienił gift coda na innego !.

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-klucz-gwarancja-24-7-auto-i3123857464.html

xxx

Opublikowano

Och nie wiem.Przeszedłem tyle ofert tyle obrazków w google z gift code wpisałem i przeszłem wiencej nisz 100 stron. och ja sobie marzę kase mam ale nie jest łatwe wziąść. 3 lata szukania gift coda i nic.

xxx

Opublikowano

kurde no Fabryka klucz niema klucz. Alegro nie ufam mam bardzo małe szanse że się uda(15%).Konta gier oszukują graczy !

xxx

Opublikowano

Ziomek, nice :) Masz chyba z 4 konta i zakładasz ciągle te same tematy.. Jeżeli jakiś moderator to przeczyta to zamknijcie mu i zbanujcie go na IP..

Opublikowano

Kup na oryginalnej stronie, lub kontagier - wszystkie kody ponizej 50 zlotych albo fakowate nie oplaca sie. Nie polecam. Najlepsza oficjalna strona, gwarancja dobrej gry i spania bez stresu.

OndteAw.png

Opublikowano

minecraft.net nie ogarniam co ty piszesz nie zablokują ci na minecraft.net nie mają prawa. nie kupuj na allegro a jeżeli "kolerzanki" mama "muwi" ci aby z allegro to niech sama sobie kupi albo tobie i jak nie bedzie dzialac odda ci kase :) ja ci mówię Minecraft.Net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...