Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dao Pay

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, myślałem nad kupnem czołgu premium 5 tieru. Wyjaśni mi jak to jest z tym dao pay? jak wybrałem to to jest tam 29,92 zł za 1,5k golda. powie mi ktoś jakby to było gdy kliknę zamów? co się wtedy stanie? powiem, że na mam telefon na kartę i mam na koncie 30 zł.

Opublikowano

Pokaże Ci się okienko z numerem, Twoim kodem oraz czasem. Musisz wykręcić podany numer, kiedy miła pani poprosi Cię o podanie kodu - wpiszesz go i zatwierdzisz #. Gdy będzie dzwonić, licznik będzie cały czas dążył do skończenia połączenia. Kiedy licznik się wyzeruje, "miła pani" rozłączy się, a na Twoje konto wpłynie 1500 GOLD. ;-)

Opublikowano

tylko obawiam się, żeby mi kasy na koncie nie zabrakło, tam pisze, że 7 zł za minutke a jak np 10min bedzie gadac to ja nie mam tyle kasy ;o

Opublikowano

Na 100% nie będzie tyle gadać. Jak liczenie czasu dojdzie do końca, wszystko się rozłącza. Płaciłem tak parę razy - wszystko okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...