Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty

songo1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie - który bot waszym zdaniem jest najlepszy lub też najłatwiejszy w obsłudze. Myślę nad botowaniem ale jak narazie żaden bot mi sie chodzi ;/

Opublikowano

Najlepszym według mnie jest iSRObot + Softmod, jest prosty do ustawienia ale nie darmowy.Jest też agbot ale on oferuje mniej opcji od iSRO ale jest darmowy.Były już takie tematy.

Opublikowano

A co daje no konto na 0x33 ?? I jeśli korzysta ktoś z darmowego bota albo korzystał to prosze o napisanie do mnie na gg - *******. Chciałbym dowiedzieć sie troche więcej i prawidłowo skonfigurować boty.

Usunołem numer gg bo jest to nie zgodne z regulaminem działu Silkroad. Użytkownik otrzymuje warna \\Rosire

Opublikowano

Na tym forum są TuTy w których jest wszystko opisane. Opcja szukaj nie boli...

Atra esterni ono thelduin, mor'ranr lifa unin hjarta onr, un du evarinya ono varda.

Opublikowano

no tak ale jeśli robie wszystko co tam pisze i dalej mi nie chodzi to wolalbym z kims kto juz to robil iwszystko bylo ok porozmawiac

Opublikowano

Wszystko zrobilem i teraz jak daje start bot to bot mi stoi w miejscu i jak dojdzie do niego potworek to dopiero atakuje... ustawilem wszystko w "hunting area"

• Dodaj nową pozycję...