Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dam radę w v2 ?

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem was zapytać czy dam radę w v2. Chodzi mi o szpony. Ile grupek wezmę ?

Posiadam :

Wojownik Body 61 lvl

Aura m3, berek m3, wirek m3

504 obrony + 15 ros po 70 obrony

12,1k HP

Bojowiec

oraz

Szaman 50 lvl

Blogo m3 29,2%

pomoc 17 24,5%

odbicie 15 20%

Czy dam radę ? Będę musiał instalować dmg hacka lub wait żeby tam expić ? Oraz jeszcze mam 2 pytania dodatkowe

1. Ile będę wbijał w v2 (jeżeli dam rade) do 70 lvla

2. Czy kupować oz pomoc smoka skoro nie weszlo na 17 czy po prostu wbijać na poziom 18 i wyżej aż wejdzie na m ? Buff jest tylko do mojego użytku i potrzebny jest tylko po to by buffowac :D

Za sensowne odpowiedzi daje like

Opublikowano

1. W 3-4dni. Zależy jeszcze od tego ile siedzisz. Idź expić teraz bo jest 100% expa :D

2. Jak masz kase to kupuj, ale uważaj bo może się nie udać

Opublikowano

Około od 3 do 5 grupek wezmiesz do tego , kup te oz pomoc , chyba że ci punktów nie szkoda :P to ładuj do wtedy aż ci nie wejdzie do tego przyda ci się troche na otrucie ;P do v2..

Licze na + lajka ;D

Szukam gry która mnie wćiągnię ;) , i musi być ciekawa jakaś mmorpg 3D ewentualnie 2 bądz FPS 3D online ;PP <3 <3

Opublikowano

Siemka chciałem was zapytać czy dam radę w v2. Chodzi mi o szpony. Ile grupek wezmę ?

Posiadam :

Wojownik Body 61 lvl

Aura m3, berek m3, wirek m3

504 obrony + 15 ros po 70 obrony

12,1k HP

Bojowiec

oraz

Szaman 50 lvl

Blogo m3 29,2%

pomoc 17 24,5%

odbicie 15 20%

Czy dam radę ? Będę musiał instalować dmg hacka lub wait żeby tam expić ? Oraz jeszcze mam 2 pytania dodatkowe

1. Ile będę wbijał w v2 (jeżeli dam rade) do 70 lvla

2. Czy kupować oz pomoc smoka skoro nie weszlo na 17 czy po prostu wbijać na poziom 18 i wyżej aż wejdzie na m ? Buff jest tylko do mojego użytku i potrzebny jest tylko po to by buffowac :D

Za sensowne odpowiedzi daje like

1. ~15h

2.Kupuj oz bo potem tylko stracisz ptk i będzie ciężko wbić kolejnego skilla na P

Co do hacków nie istaluj lepiej grać uczciwi z poczuciem że nie będziesz mieć bana niż grać ze strachem .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

O bana na PL trzeba sie postarać . Powiem ci tak , miałem bodego gorszego 3x od twojego + brak buffa , miałem nieodpychanie z konia (MOBBER HACK) z mobberem 3 grupki bez mobbera 1 , wydajnośc expienia niesamowita . Polecam ci jednak zainwestować w nieodpychanie , szybko i przyjemnie sie expi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...