Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Cicho tu coś

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zrobią tego serwa hamachi to może tu będę często zaglądał i zagram na nim , tylko pytanie kiedy od powstanie >

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Bo moderatorzy nie pozwalają spamować :( Z tego co widzę w starych tematach to pisało się o wszystkim, teraz moderatorzy nałożyli cenzurę i regulaminy, więc nie ma takiego loozu.

Opublikowano

Bo moderatorzy nie pozwalają spamować :( Z tego co widzę w starych tematach to pisało się o wszystkim, teraz moderatorzy nałożyli cenzurę i regulaminy, więc nie ma takiego loozu.

ja pamiętam jak ElPadrino , miał moda , wtedy każdy robił co chciał , było dużo ludzi , Miyoshi , wyluzuj trochę

Opublikowano

Ale my to lubimy narzekać.

Wtedy było, że mod nic nie robi. Teraz mod robi za dużo xD

Drodzy Panowie, ale to nie moja wina, że ElPadrino pozwalał na wszystko i był luz.. ;> Wyznaję zasadę, że nie ma równych i równiejszych, więc każdy jest traktowany tak samo. Ale nikt za nic nie daje upomnień przecież. :) Chcecie temat do ogólnej dyskusji? Proszę bardzo - niech zostanie ten. Ale skoro są jakieś zasady to się do nich stosujcie. :)

Opublikowano

Drodzy Panowie, ale to nie moja wina, że ElPadrino pozwalał na wszystko i był luz.. ;> Wyznaję zasadę, że nie ma równych i równiejszych, więc każdy jest traktowany tak samo. Ale nikt za nic nie daje upomnień przecież. :) Chcecie temat do ogólnej dyskusji? Proszę bardzo - niech zostanie ten. Ale skoro są jakieś zasady to się do nich stosujcie. :)

ale nie tak ostro znów :D

Opublikowano

Zrupmy temat do spamu hyhyhyhy

To nie jest forum destiny.

Jeśli nie zauważyłeś to jest jedno z największych polskich forum,l wątpie żeby zrobili temat dla spamu dla noobów co spamują.

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Zrupmy temat do spamu hyhyhyhy

Może nie temat do takiego jawnego spamu, ale do ogólnej dyskusji - proszę bardzo. Myślę, że troszkę swobody Wam się przyda, ale pamiętajcie, że nadal obowiązują tutaj zasady. :)

Opublikowano

Może nie temat do takiego jawnego spamu, ale do ogólnej dyskusji - proszę bardzo. Myślę, że troszkę swobody Wam się przyda, ale pamiętajcie, że nadal obowiązują tutaj zasady. :)

no troszkę dałaś wolności :)1

Opublikowano

Lubisz mnie ? :D

Nie to daj lajka xD

wyjdz.

///

noononnoonono, +1 mjoszji, no troszkę dałaś wolności.

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

ja pamiętam jak ElPadrino , miał moda , wtedy każdy robił co chciał , było dużo ludzi , Miyoshi , wyluzuj trochę

Ciesz się, że Usama nie jest mod'em..... Wtedy się działo Miyoshi przy nim to jest nic =)

alishia.jpg

Opublikowano

wyjdz.

///

noononnoonono, +1 mjoszji, no troszkę dałaś wolności.

Dawaj lajki no albo zmienie sygne hyhyhy xD

No dalaj luzu troche dziekujemy ci :>

sygnamoja1.png

Opublikowano

Usama był było dobrze nikt nie narzekał* teraz narzekacie że nic nie ma, wcześniej narzekaliście bo mod nic nie robił no ludzie -.-

* Bo nie mógł xD

Opublikowano

Usama był było dobrze nikt nie narzekał* teraz narzekacie że nic nie ma, wcześniej narzekaliście bo mod nic nie robił no ludzie -.-

* Bo nie mógł xD

* Ten kto go pamięta wie :D

Polak tak zawsze ma.... a Miy wbiła nie wiadomo dlaczego ma tą ranę, dziękuję dousłyszenia :D

alishia.jpg

Opublikowano

* Ten kto go pamięta wie :D

Polak tak zawsze ma.... a Miy wbiła nie wiadomo dlaczego ma tą ranę, dziękuję dousłyszenia :D

Hmm.. ciekawie się robi. :) Słucham dalej.

Właściwie to sam ją zaakceptowałem i wychodzi, że moja wina xD

Pff. Będziesz chciał kiedyś radę jakąś odnośnie koleżanki, zobaczysz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...