Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile małży po nocce średnio?

Noix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Ile małży po nocce wyciskacie jednym kontem? Ja mam 7kont, które właśnie skończyły się expić i chcę oszacować +- ile będę miał.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

A jakich FishBotów używacie?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

To zależy czy masz takie miejsce gdzie Ci nikt przeszkadzać nie będzie czy w m1 ;d

Jak dobre to na tych 7 kontach bd miał około 60-65 małży

JI5Zwld.png

Opublikowano

Po 1,5h na fishbocie kamera mam 12 małży. Potrzebuje jeszcze jakieś dobre miejsce do łowienia. Ktoś coś poleci?

@Edit

Bede jeszcze robił z 5 kont. Moj komputer to lekko utrzyma. :D

Opublikowano

Hm średnio jest 5-8 małży choć zależy od dnia i szczęscia.

Kiedyś na fb łowiąc nocke miałem tylko 3małże.

A któregoś dnia miałem szczęscie i 9 małży miałem.

Opublikowano

Idź do starszej pani i zobaxz czy masz farta.

Polecam kupic rybie wnetrzosci wylwiszse amura= dziala jak z.pot.

Polecam lowic w m2 na krasniopiorki dlaczego? sa bardzo drogie i swietne do bicia rekordow w tym wegorz itd... Co daja? 10zr

Opublikowano

Mi na jednym koncie przez nocke łowiło ok. 9.

Raz zdarzyło mi się że wstaję rano i w ekwipunku 3 perły i 7 małży. Nie mam pojęcia do tej pory skąd się wzięły perełki.

sygnals.png

Opublikowano

+ - będziesz miał, przy złej passie 4 małże, a przy dobrej może wyjść ci nawet z 15, do tego trzeba mieć już niezłe szczęście

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Jest już nowe pytanie więc proszę nie spamować.

Po 1,5h na fishbocie kamera mam 12 małży. Potrzebuje jeszcze jakieś dobre miejsce do łowienia. Ktoś coś poleci?

@Edit

Możesz wbić się w ścianę na kamermodzie albo stać tam gdzie najwięcej ludzi.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Tak naprawde nie da sie określić ile małży możesz nadropić na FB bo do otwierania zależy szczęście , które mało kto ma . Czasami możemy nawet z jednego slota rybek mieć 10 małży , a czasami 1 lub nic.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja jak ustawiałem 10 botów na noc.

Od 12 do 6 rano, to z każdego konta miałem ponad 10 małży.

@Edit

Ja używałem od erpela.

A co do miejsca łowienia to nie ma znaczenia, bo GM i tak robi TP do ludzi w celu upewnienia się czy ktoś nie boci.

Opublikowano

Jest już nowe pytanie więc proszę nie spamować.

Możesz wbić się w ścianę na kamermodzie albo stać tam gdzie najwięcej ludzi.

W ścianie nie da się łowić :/

Opublikowano

W ścianie nie da się łowić :/

Są miejsca, gdzie się da (w sensie tuż obok wody). Ale dla mnie i tak najlepiej jest łowić tam, gdzie najwięcej ludzi.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

57 małży było :)

A opłaca się ulepszać wędkę? Słyszałem wiele o tym, że najlepiej łowi się na wędce +1... Ile w tym prawdy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...