Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Premium VIII tieru do zarabiania kredytów

thomanek

Jaki czołg VIII tieru do zarabiania kasy  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki czo?g VIII tieru do zarabiania kasy

• Löwe
      2
    • T34
      9
    • T26E4
      3
    • JAGDTIGER 88
      3
    • IS-6
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupiłem se premiuma wiec gram na normalnym a testowy mam ale nie moge wbić dzis o 23 bede próbował

przecież to mój temat ale jak sam widzisz każdy ma inne zdanie najłatwiej ankietą to zrobić

I myślisz że w ankiecie będzie inaczej? Każdy zaznaczy to co polecał w tamtym temacie :D A no i nie dodałeś do ankiety francuskiego HT VIII tieru

Opublikowano

Tu będzie tyle odpowiedzi ilu graczy Olkowi dobże sie gra lowem no i bardzo dobże że nim wymiata mi się bardzodobże gra T34 najlepiej zrób sobie jeszcze dwa konta na wot jakieś lipne teraz chyba nie ma już jak kiedyś że wchodzenie na testowy zależało od daty rejestracji zrób czołgi na 100% za golda dokóp moduły i jazda test niedawno się zaczoł i jeszcze trochę potrwa to więc masz sporo czasu na przetestowanie jaki czołg kupić

Opublikowano

A gdzie Type59 :-(. Nie no rozumiem, on jest tylko czasami w sklepie. IS-6 to ja bym nawet tutaj nie dawał. Zależy od zakresu cenowego, bo jak chcesz wydać dużo, to Lowe albo T34. Jak lubisz TD to dawaj Jagd 8.8 !

Opublikowano

Nie wiadomo czy w ogóle typ będzie w sprzedaży to więc bezsensu go dawać ale ogólnie z kupmem tanka może poczekać na urodziny wot może jakieś fajne eventy będom na tamki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...