Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pisanie] Coś od siebie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę Was o podjęcie się tego wzywania i zrobienie dla mnie ciekawych questow (jak by to powiedzieć) z historią.

Np. Od 25 lvla (oczywiście u npc)z możliwością wzięcia misji albo jej anulowania. Treść questa (listu)jest na Waszą rękę.

Np. idę do NPC i każe mi coś zrobić (albo rozbierać) jak zebrałem to coś to każe mi iść zanieść do jakiegoś NPC i za te itemy co zbierałem dostaje jakiś item który musi trafić do innego npc np kapitana i u kapitana (oczywiście leci jakiś list) i u niego dostaje odpowiednią nagrodę.

TO TAKI PRZYKŁAD

Proszę o zrobienie paru questow które będą nawiązywały do tego wcześniejszego.

Typ serwera : hard-medium z góry dzięki i oczywiście +++ :p

Proszę o zrobienie komentarzy "--" do każdego itemu i Npc proszę o opisanie co do czego.

2323logompc.png

Opublikowano

Po ciulu... Nie podejmujesz się nie zaśmiecaj tematu, ja nie mam zamiaru płacić. Dział [Pisanie/Poprawianie] coś jeszcze ? Może od każdego questa pobierajcie kasę.. Pewnie administracjia tego nie toleruje...

Macie zamiar zbierać kasę za questy kosztem tego forum ? Jak tak to wypie*dalać...

2323logompc.png

Opublikowano

Drogi napinaczu i tak cie wszyscy maja w dupie wiec nie zablysniesz , ale do rzeczy podforum jest pisanie/poprawa questow a nie napisanie calej fabuly do serwera do chuja za tyle questow i pomysl sie placi , to wymaga duzej pracy , wiec to o co prosisz nigdy nie bedzie za darmo, terez mozesz zaczac ze mna dyskutowac buraku

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...