Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VideoTUT] Generator desek i patyków(1.5.1)

Wypierdaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich w moim kolejnym poście na "Tutoriale Minecraft"

Dziś przedstawiam Wam Generator Desek i Patyków.

Wideo: http://www.youtube.com/watch?v=xEI9vM_IXXg

Myślę, że Wam się spodoba filmik i z chęcią go ocenicie.

PS. "Każda łapka w górę, subskrypcja i pozytywny komentarz do filmiku zachęcają mnie do dalszej pracy.

Pozdrawiam,

Wypierdaczek ^^

Opublikowano

Zaje...Biste fajny pomyśl! Wielki +

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Działa tylko na 1.5.1 ? Bo ja mam klienta 1.5 i server na którym gram też jest na 1.5 i mi nie klonuje tego drewna.??

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@up odpowiedziałem już

@Czaka.

Czemu dałeś ostrzeżenie innym?? Napisali poprostu ocene pod postem...
Rozumiem dlaczego mnie, ale innym??

Opublikowano

Moge wiedziec ile czasu myslales, jak to zrobic? I jak wpadles na pomysl, jak to zrobic? ;3

btw. dostali ostrzezenie bo posty typu "przydatne", "łap like" to spam :P

surprise motherfucker

Opublikowano

@UP Właśnie znalazłem tutorial do tego SAMEGO mechanizmu na angielskim kanale na YT, filmik został dodany dużo wcześniej niż dodał Wypierdaczek. To nie jego praca. Oto on:

@Wypierdaczek - Dlaczego przywłaszczasz sobie kogoś prace ? Mogłeś po prostu napisać, że to nie twój pomysł itp.. ._.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

@up

To większej ilości jest moja robota... Ja wziołem tylko mechanizm (zegar) nic więcej...

@2up

Robiłem na swoim serwerze mechanizmy związane z hooperami, bo mówiono mi, że hoopery własnie mają dużo bugów...

Opublikowano

Jak to jest Twoja praca... generator jest taki sam jak na filmie do którego link dał DawidHard.

Po co wrzucasz jeszcze ten film skoro istnieje już taki..

Opublikowano

Jak to jest Twoja praca... generator jest taki sam jak na filmie do którego link dał DawidHard.

Po co wrzucasz jeszcze ten film skoro istnieje już taki..

nie nie, oni obaj zgapili od Roxa/ ACtennisAC'a

bird_s10.png

administracjo łaskawa, proszę, zdejmnij mi te 0% :D

Opublikowano

Suchaj mam pewien serwer, na którym siedzą moi znajomi i znajomi znajomych, którzy znają się na bugach i redstone w MC. I pewien znajomy znajomego podpowiedział mi bym nakręcił tut. jego autorstwa. Oke zobaczyłem jak działa i wgl. mówie "oke nagram"

Nagrałem, wstawiłem i właśnie na tym forum DawidHard poszperał w necie i powiedział, że to jest kopia. Zob. filmik i fak to jest kopia...
Gościu, który polecił mi nagranie tego filmu został zbanowany na serwerze...
Ale suchajcie jak wymyślę podobny mechanizm lub poleci mi go osoba z mojego serwera (który ten mechanizm wydaje się ok) to nie sprawdzę na angielskim, polskim itd. youtube czy ten mechanizm nie jest skopiowany...
Więc jeśli taka "kopia" pojawi się na moim kanale (mam nadzieje że nie) to prosze o napisanie na pw a na pewno wstawie odnośnik...
A co do tego filmu żadnych odnośników wstawiał nie bd...

Przepraszam za faill i pozdrawiam

PS. Hejterstwo zawsze było jest i będzie !!

Opublikowano

Generator spisuje się zajebiście, ale polecam najbardziej na serwerach skyblock

@up

Wypierdaczek wyluzuj to jest, tak jak to ująłeś "hejt"
Większy Youtuberzy od Ciebie też kopiują innych prace, a i tak liżą dupę, a kom pod filmem "dobrze, że taki wymyśliłeś"

Moje święte słowa: To je polska tego nie ogarniesz

Czekam z niecierpliwością na ten tutorial z mechanizmem na kopiowane itemów :P

Opublikowano

@Wypierdaczek Nie żebym był jakimś pie*dolonym hejterem czy coś tylko nie lubie jak ktoś sobie przypisuje kogoś pracę, nad którą ktoś siedział ładnych pare godzin, spoko, po prostu myślałem, że to ty skopiowałeś a okazało się że to "kolega" z serwera. Mam radę dla Ciebie na przyszłość i żeby nie było FAKE'ÓW posprawdzaj czy nie ma takiego samego mechanizmu co podpowiedzieli tobie znajomi.

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

mam troszkę dziwną sytuację. Zbudowałem sobie taki generator na swojej wyspie skyblock i przez pierwszy dzień działało wszystko ok, ale następnego dnia łódka się rozbija i nie wyskakują żadne deski ani patyki, tylko trafia ona znowu do dispensera i tak w kółko. Najlepsze jest to, że na singlu wszystko działa.

-----------

edit.

generator nie działa na ostatniej wersji bukkita

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...