Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF P4F

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie oto mi chodzi :D

. Dodatki to lufa Precyzyjna, kolba tak naprawdę obojętna, bo u snajpera różnica jest mała, magazynki na dodatkowe ammo i luneta jak wyżej.

Opublikowano

Aaa, o to :D Możesz je kupić:

- kiedy po wybraniu broni w ekwipunku klikniesz "modyfikacja broni" i będziesz klikał strzałkami w boki przy dodatkach. Pojawią się inne, i będziesz widział ich cenę. Tak jak broń, są na różne levele. Niestety, za większość trzeba płacić Fundsami, czyli monetami za prawdziwą kasę. Masz też opis, co dają, np. +4 do celności, +2 do obrażeń itp.

- kiedy kupisz jakiś pakiet, zazwyczaj są w nim jakieś dodatki na forever. Pakiety kupujesz w zakładce "okazje". Kiedy na jakiś klikniesz, widzisz przedmioty wchodzące w jego skład. Wszystkie pakiety są za Funds.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

takie pytanie mam są jakieś referale ? czyli daje komuś linka kolo wbija jakąś range a ja coś dostaje czy jak to tam działa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...