Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gunner

cyro19941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Royal bierz:

-Super Szwajcar

-Super Łamignat

-Super Pogromca Czołgów.

Może i laser jest dobry,ale to nie ta sama walka niż normalnymi brońmi. A Szwajcar to najlepsza broń,tak jak Uber Plecodrap dla Natio

zestaw fajny ale nie potrzebnie ,,Super''Pogromca zwykły wystarczy bo to to samo co zwykły a roznica jakieś 3k funds

Opublikowano

Ja tam gram Natio:

Uber Plecodrap

Kradziony Łamignat

Uber Panzerpieść Fausta

Co dla Royal daje:

Super Szwajcar

Łamignat(ew. Super Łamignat)

Super Pogromca Czołgów(nie polecam,bo jest taki,jak zwykły. Ale ja nie żałowałem funds na broń i teraz to fajnie wygląda.

Opublikowano

variance niestety twoje rozumowanie "laser bez szaleńczego jest dupny" zawodzi , niestety bez szaleńczego ostrzału nie ma broni dla gunnera (karabinu maszynowego) który był by lepszy od projektora Omega :) prawda że bez szaleńczego nie jest on OP tylko wyobrażasz sobie gunnera z Projektorem omega bez szaleńczego ostrzału ?

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Panowie nie wiem nad czym tak debatujecie skoro ja gram w Royal. Wszystkie ciekawe informacje zostały udostępnione prze BFHPolska i Variance thanks for them. ; > CLOSE this.

A tak btw. to gram soldierem ; P

Opublikowano

Ok tak jezcze się wtrące.

Lasery są OP bo jako jedyne bronie na średni dystans mają szybkostrzelność szybki. Z FF ta broń jest jeszcze lepsza.

Dla gunnera.

Zależy jak kto gra. Ja gram x2 maszynówki na krótki

Podam ci najlepsze(i najtańsze) rzeczy na dany dystan :

krótki:Super Szwajcar/ Super Strzelacz Stewarda

długi:Super Gnatogryz Berniego/ Super Łamignat

średni:: nie polecam broni tego rodzaju(prócz Laserów)

Do tego Super Pogromca/Pogromca Czołgów

Danke

Opublikowano

Fenomen twoja wiadomość nic nie wniosła do moich zainteresowań gunnerem tylko jakieś "5"

Najlepsza odpowiedź jest od Ciasteczko11

Ale mam pytanie widzieliście może jakiś filmik z poradnikiem jak strzelać Drake's Firem ? Bo nie mogę znaleźć

Opublikowano

jak strzelać Drake's Firem ? Bo nie mogę znaleźć

O co dokładnie chodzi ??? Strzelasz normalnie, tak jak innymi. DF ma po prostu możliwość odbicia pocisków od ścian. Mam go, opanować jest łatwo, nie nadaje się na pojazdy. Masz może na myśli rocket jumpy ??

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Odradzam lasery, bo to noobskie bronie :| Bd często słyszał "laser noob" , więc nie kupuj lasera... Dla national Uber Plecodrap i Uber Wspaniałość Wolfganga, które rządzi !!! Gorąco polecam !!!

Liczę na like ;)

"Nie sprzęt ,lecz technika ,czyni z Ciebie zawodnika"

Nie obrażę się ,jeśli dostanę LIKE ;)

Opublikowano

JA osobiście polecam PKM 1. klasy lub M249 1. klasy i jeszcze jakaś strzelba: MCS / Strzelba szturmowa

I jeszcze 1: Laser dlatego że ma szybszą szybkostrzelność zabija z zawrotną prędkością. "Laser OP!" (nie cytujcie / piszcie komentarzy typu "żal mi cie, laser to fajna broń")

1363807594-U871302.png

Opublikowano

Odradzam lasery, bo to noobskie bronie :| Bd często słyszał "laser noob" , więc nie kupuj lasera... Dla national Uber Plecodrap i Uber Wspaniałość Wolfganga, które rządzi !!! Gorąco polecam !!!

Liczę na like ;)

Co z tego że piszą laser noob? Równie dobrze mogą napisać Cheeser noob, albo PKM noob.

Laserowe bronie są dobre, ale i tak Szwajcar i Plecodrap są najbardziej przydatne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

NIE PISZCIE ZBĘDNYCH ODPOWIEDZI -,- widać że nie czytacie postów THANKS TO BFHPOLSKA

No właśnie tu mi się pojawia problem. Kupiłem DF'a i jest dupa ;D Nie mogę w trafiać w ludzi a jak już wtrafie to rykoszetem i Balistyka ;D A Rocket Jumpy to już wgl impossible chyba że trafie w miejsce w którym pocisk utkwi i wywala mnie

Kupiłem to jako 1 armatkę i jestem w 80% zadowolony lecz BFH mógł byś napisać jak mniej więcej tym celować.? w nogi? a może z 20+ metrów żeby wybuchło w powietrzu nie wiem nie wiem POMOCY

Opublikowano

NIE PISZCIE ZBĘDNYCH ODPOWIEDZI -,- widać że nie czytacie postów THANKS TO BFHPOLSKA

No właśnie tu mi się pojawia problem. Kupiłem DF'a i jest dupa ;D Nie mogę w trafiać w ludzi a jak już wtrafie to rykoszetem i Balistyka ;D A Rocket Jumpy to już wgl impossible chyba że trafie w miejsce w którym pocisk utkwi i wywala mnie

Kupiłem to jako 1 armatkę i jestem w 80% zadowolony lecz BFH mógł byś napisać jak mniej więcej tym celować.? w nogi? a może z 20+ metrów żeby wybuchło w powietrzu nie wiem nie wiem POMOCY

Oczywiście, pomogę. Otóż tak - z mojego doświadczenia, najpierw próbowałem ocenić jego zasięg (na jaką długość leci, po jakiej drodze). Następnie, po "zapoznaniu" się z DF'em, szło mi prościej. Atakując z daleka, zdawałem dużo obrażeń, precyzyjnych, prawie w ogóle nie pudłowałem. DF stał się pomocny do oceniania sytuacji na polu bitwy - strzelałem np. w pobliżu rakiet, okopów, bunkrów, itd aby się upewnić, czy kogoś nie ma/ktoś mnie zaskoczy. W walce z czołgami, starałem się unikać walk na otwartych przestrzeniach (próbowałem strzelać z wysokości do przeciwników). Gdy atakowali mnie komandosi, starałem się - jakby to ująć - celować w budynki w taki sposób, aby pocisk odbił się od przeszkody i poleciał w moją stronę, zadając obrażenia Kniferowi. PODSUMOWANIE: Opanuj DF'a, jak pisałem wyżej, a nikt, ani nic nie będzie dla ciebie problemem. Gdy będę miał dostęp do komputera, zedytuje post i dodam link do filmiku, pokazującego Rocket Jumpy ;) Mam nadzieję, że trochę pomogłem :)

@EDIT

http://www.youtube.com/watch?v=AdaYET7M8E8 <-- filmik pomocniczy do Rocket Jumpów DF'em. Pozdrawiam, BFH Polska ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Najlepsza odpowiedź. Cześć i czołem DF i Super Szwajcar rullez ; >

Zabici, Zgony: 623, 311

RWU: 1 265

Ale ani razu rocket jumpa mi się nie udało zrobić ;d

Opublikowano

Ale ani razu rocket jumpa mi się nie udało zrobić ;d

Potrenujesz trochę, a będzie dobrze. Cieszę się, że mogłem pomóc ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

DFem jest ciezko rocket jumpy robic. Jest to nieopłacalne ze względu na niską wydajnosc skoku... Chcesz rocket jumpy to kup zwykłego rpg

Opublikowano

DFem jest ciezko rocket jumpy robic. Jest to nieopłacalne ze względu na niską wydajnosc skoku... Chcesz rocket jumpy to kup zwykłego rpg

Najpierw obejrzyj filmik, potem pisz odpowiedzi.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie Pogromca czołgów a Super Pogromca czołgów jest w tym jakaś różnica?

Słyszałem że różnią się tylko wyglądem :P Kup Wytwornego Pogromce Czołgów ,po co wydawać fundsy ? :)

"Nie sprzęt ,lecz technika ,czyni z Ciebie zawodnika"

Nie obrażę się ,jeśli dostanę LIKE ;)

Opublikowano

@2UP

Różnią się wyglądem, dźwiękiem i chyba - w niewielkim stopniu - szansą na krytyka :) Od Super Pogromcy Czołgów wolałbym zakupić wersję Wytworną tego RPG ;) Jeśli chcesz poszpanować, możesz go kupić.

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ehh Powiem wam co kupiłem.

-Laser Projektor Omega

-Super Szwajcar

-Dragon's Fire

I zamiast tej wyrzutni kupiłem ikonke śmiechu ;P Uznałem że naucze się DF rocket jumpa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...