Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje i pytanie

Dj Kowalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak można mieć skina, ale bez modyfikacji nie bedą go inni widzieli. Wystarczy ze podmienisz obrazek w Minecraft.jar :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Tak można mieć skina, ale bez modyfikacji nie bedą go inni widzieli. Wystarczy ze podmienisz obrazek w Minecraft.jar :)

aha to potrzebuje save i tekstur packa a będzie trzeba coś instalować z tym skinem,

a w sumie to kiedyś podmieniłem skina i jakoś go nie widziałem to chyba było wtedy kiedy była wersja 1.2.4 chyba

Opublikowano

MCdeCasher

będą go widzieć poprzez taki jeden mod/program ale nie pamiętam nazwy

TexturPack:

DL: http://hostuje.net/file.php?id=3dda2ad3090fd40ca0abdf3e2c33e42f

Baza w skale ale wojskowa:

DL: http://hostuje.net/file.php?id=14aa9d621cd54d36817a15c2c1ca02f2

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć skin, a nie masz premium po prostu wpisz nick danej osoby ze skinem ( która ma Premium ), wtedy każdy będzie widział skina. Minus jest taki, że musisz mieć nick tej osoby, a nie możesz ustalić własnego.

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć skin, a nie masz premium po prostu wpisz nick danej osoby ze skinem ( która ma Premium ), wtedy każdy będzie widział skina. Minus jest taki, że musisz mieć nick tej osoby, a nie możesz ustalić własnego.

Wiem przecież, sam czasami się podszywam pod iDELTI, Vertez lub innych youtuberów lecz chcę sobie wybrać sam

jakiś skin.

Opublikowano

Właśnie nie wiem jakiego skina wziąść a potem zainstalować a i potrzebuje serwera Freebuild z Survivalem bo bym chciał sobie założyć gildię a najlepiej żeby na tym serwerze były prace, gildie, działki itp a i tak myśle jak zagram na jakimś serwerze z gildiami, działkami itd założyć gildie i myślę czy założyć gildie o nazwie:

Assassini to bym wtedy wziął skina Assassina, czy DiaxTeam to bym wziął rycerza z diaxem, czy MroczniRycerze o bym musiał wziąść skina Mrocznego Rycerza po prostu nie wiem zresztą sami wybierzcie jaka nazwa gildii

a i serwer bo trudno mi jest znaleźć serwer gdzie z stone wypadają diaxy,złoto, żelazo, emeraldy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...