Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsze/najciekawsze gry na Androida?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Dungeon Hunter!

Poszukuję Polaków do wspólnej gry w Dragon Pals na serwerze s106 Europe. Chętnie udzielę pomocy w grze i udzielę kilka porad.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dungeon Hunter 4
Puzzle Craft
Real Racing 3
Grand Theft Auto: Vice City
Temple Run 2
Carmageddon

Chyba aktualnie najlepsze z najlepszych :) szczególnie Carmageddon - ciągle w niego ciupie ostatnio, premiera była tydzień temu czy jakoś tak?:)

Opublikowano

Ostatnio ruszyło takie coś jak Ingress. Zaje gierka w której za pomocą GPS łazimy po mieście(W REALU!!!!) i przejmujemy portale. Trza mieć invite code z ingress.com

Prócz tego to ShadowGun DeadZone, Vector, MY LITTLE PONY :DD, Dead Space(Działa na chyba każdym srajtfonie), Modern Combat 2/3, Fruit Ninja

Wszystkie gry testowane na Galaxy S plus CM10

graphic.png

Opublikowano

Ja z mojej strony jak testuję na bracika Sony Xperia Tipo to mnie bardzo wciąga Icy Tower 2 ,Fruit Ninja Frenzy Free(rzadko w to gram),Diamond Dash,Devil Ninja 2,Zombie Dash 2,Jewels Star,Bubble Shooter no i chyba tyle :) Brakuje tylko czasem kodów do gier na smartfona albo androida B)

Opublikowano

Ja ci polece Ninja Saga i Plants vs Zombies

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

moje ulubione to

-wszystkie wersje angry birds

-bad piggies

-hill climb racing

-pou

-death worm

-brother in arms 2 global front

-modern combat 1,2,3

-hungry shark

-tna impact

wszystkie bardzo polecam

Opublikowano

Ostatnio wyszły 2 ciekawe gry - Tetris Blitz (taka fajna odmiana klasycznego tetrisa, w sumie da się pograć i jest za darmo) oraz Manuganu - biegasz takim małym ludkiem, stopujesz, biegasz - fajna platformówka

Aha i przegenialna gra Blitz Brigade! Strzelanka wymiata, ale trzeba mieć wifi żeby pograć noi dobry telefon...

Opublikowano

Polecam gta vice city. Gra się znakomicie na nexusie i do tego można przenieść się w dawne czasy. Powiem, że niektóre misje są łatwiejsze niz na pc. Warta tych 22 zł.

Modern combat 4- grafika na low i kicha. Jakby gf nie mógł wprowadzić opcji zmniany grafiki. Dostajesz karabina i pierdyliard potworów. Za to multi przyzwoity,ale nie pobije shadowguna deadzone-super gra za free.

Coin dozer- darmowa wciągająca gra. Mam 70lvl na smartfonie i 20 na tablecie.

Minecraft-nie trzeba przedstawiać

Little big city-najmniej ważący symulator miasta. Darmowy,ale dobry. Polecam zagrać.

Opublikowano

Okej spoko, w tym dziale jak by spojrzeć teraz, są same tematy o grach :P

Opublikowano

Jeśli chodzi o aplikację to polecam Unified Remote - sterowanie PC za pomocą smartfona ^__^

Opublikowano

farming symulator ,gta vice city,real raing 3 ,order and chaos HD

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...