Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Budowa mapy na serwer

kielczak1358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to bym zbudował jakiś ogromny produkt mleczny xD

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Zrób jakąś mapę cs będzie orginalne

co masz na myśli z "cs" ?

okej, dzięki za pomysły, zaraz biorę się do roboty, a co mogę do tego dodać, jakieś pomysły jak ulepszyć tę budowlę co jest na ss'ach

Opublikowano

co masz na myśli z "cs" ?

okej, dzięki za pomysły, zaraz biorę się do roboty, a co mogę do tego dodać, jakieś pomysły jak ulepszyć tę budowlę co jest na ss'ach

Counter Strike , ale nie sluchaj sie go.

@top

Jakieś super farmy automatyczne :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Counter Strike , ale nie sluchaj sie go.

@top

Jakieś super farmy automatyczne :)

Domyśliłem się że chodzi o counter strike tylko mi chodzilo ze co niby tam zbudować :D

Okej, a mam takie pytanko, wiecie może czemu single player command nie działa czasami dokładnie na 1.5.1 ?

Czasami działa zaznaczanie siekierką a czasami nie ;)

I też takie pytanko, czy budować mapkę na super płaskim czy równać teren

Opublikowano

Super pomysł jest bardzo mało ludzi którzy budują teraz fajne budowle i je udostepniają , mialbym prosbe bardzo mi sie podoba twoja mapa i wiem ze sie napracowałeś, a ja potrzebuje wlasnie map do swojego serwera nie bedzie to mały serwer zaden freebulid czy tez survival nie widziałem takiego serwera jaki ja stworzyłem kilka autorskich pluginów oraz bardzo dobrze wygladajaca strona z rankingami taka arenke przydała by mi sie urozmiacała by gre na serwerz , jeżeli możesz podesłać mi ta mape do pobrania to będę wdzięczny jedyne co narazie moge ci za to zaproponować to vipa na serwerze który powstaje jest w 80% skonczony.

Opublikowano

Różne epickie budowle, nie wiem, może spróbuj zrobić pomniki jakieś, Świnkę, a z Niej wypadające palące się Świnki.
Przede wszystkim najważniejszy jest Spawn, następnie Sklep - możesz zrobić Tesco..
Następnie buduj co Ci wejdzie na myśl, pamiętaj o dobrym rozmieszczeniu Tego wszystkiego, nie radzę Ci robić wszystkiego na płaskiej Mapie, tylko spróbuj sobie wyrównać i budować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...