Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy on tak zawsze?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może, czy Costello mi doda tą licencje, czy nie? Daje rozmowe z GG

GG:

J:Hej to ja od tej licencji za dołądowanie do Play za 5zł. 21:51

C:No, podaj kod doładowania i ID 22:58

J: kod XXXXXXXXXXXXXX id xxxxxx 22:01

J:halooo, jesteś? 22:06

J:No już pół godz. czekam.! 22:20

J- ja

C- costello

Opublikowano

Haha zastanawiam się tylko po co takiej starej cholerze która powinna mieć abonament wyłudzanie doładowań od dzieciaków xD
No nic, jak piszą u góry pewnie Cię jebnął i cała sprawa - nie ma się nawet co zajmować 5zł więc mógł się poczuć free ;)

7yo9.png

Opublikowano

Dobrze, że to 5zł bo bym poszedł do SWATu do glin P.W. , w ogóle Hitler by przyleciał go ojeb.ał z mp40, jeszcze moje psy (2 Yorkishire terriery) by go zjadły w całości kurrrwde Windosa bym całego wysłał nawet mój stary z wiatrówką by poleciał, a moja stara z łopatą i z torebką by najebali chuja za te 5zł, kurwa dom bym mu oblał benzyną i puścił w chuja łysego (czyli jego) kurwa, żeby sie mi więcej nie pokazywał gej jeden pierdolony. Jutro ide przywołać dziabła kurwa zajebie mu w ryja i odleci w kosmos jak Twardowski! A moja babcia to by kurwa mu nie darowała, tak by kurwe napierdalała z LKM'ów, C4 by porozrzucała na jego domu, kuurwa w chuj by go wysadziło, pinde jebaną. Jakby to widział mój pradziadek to by mu kurwa zęby wybił swoią Ognistą strzałą (xD). Japierdole całe wojsko WOJNA POLSKO -POLSKA KURWA LUDZIE ZIEMIA SIE ROZPADA JAPIERDOLE HOEMOGLOBINY GO NEICH ROZPIERDOLĄ JAPIERDOLE KURWA JACY LUDZIE SĄ POPIERDOLENI OO KURR..

Opublikowano

wojtrix123 ja bym uważał na słowa, bo czytając to co napisałeś jako 5 post. To można uznać za groźby, i to nie mówię o całym tekście tylko nie których zdaniach. I jak kolega wyżej napisał zrób ss (Prt Sc, taki przycisk na klawiaturze) i wklej.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Kolejny TROL !! Lub podstawiony koleś od innego dilera botów

Boże , jeden na 2 ciągle ...

Jeśli to prawda co piszesz to może coś sie stało i poszedł z gg . Nie panikuj i 5 zł

175001456602037225492.gif

Opublikowano

wszyscy macie racje ale po pierwsze daj dowody po 2 poco go wyzywasz ? o głupie 5 zł nauczysz się że gg nie służy do handlu po 3 pokarz to co napisałeś swoim rodzicą i zapytaj czy to zrobią

Opublikowano

Dobrze, że to 5zł bo bym poszedł do SWATu do glin P.W. , w ogóle Hitler by przyleciał go ojeb.ał z mp40, jeszcze moje psy (2 Yorkishire terriery) by go zjadły w całości kurrrwde Windosa bym całego wysłał nawet mój stary z wiatrówką by poleciał, a moja stara z łopatą i z torebką by najebali chuja za te 5zł, kurwa dom bym mu oblał benzyną i puścił w chuja łysego (czyli jego) kurwa, żeby sie mi więcej nie pokazywał gej jeden pierdolony. Jutro ide przywołać dziabła kurwa zajebie mu w ryja i odleci w kosmos jak Twardowski! A moja babcia to by kurwa mu nie darowała, tak by kurwe napierdalała z LKM'ów, C4 by porozrzucała na jego domu, kuurwa w chuj by go wysadziło, pinde jebaną. Jakby to widział mój pradziadek to by mu kurwa zęby wybił swoią Ognistą strzałą ( xD). Japierdole całe wojsko WOJNA POLSKO -POLSKA KURWA LUDZIE ZIEMIA SIE ROZPADA JAPIERDOLE HOEMOGLOBINY GO NEICH ROZPIERDOLĄ JAPIERDOLE KURWA JACY LUDZIE SĄ POPIERDOLENI OO KURR..

W domu wszyscy zdrowi?

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

@up 4x ,,!pokarz! to co napisałeś swoim rodzicą i zapytaj czy to zrobią'' jakby twoi starzy to zauważyli to ciekawe co by zrobili...

@up tak

Czekajcie zaraz screena wstawie

Opublikowano

kurwa nie robie tego screena, tyle pierdolenia z tym jest B)

S.W.A.T. już w drodze, KURWA jak jeszcze raz mnie oszuka, to NAPRAWDE MÓJ PRADZIADEK KURWA Z GROBU NAWET WYJDZIE, ŻEBY GO OGNISTĄ STRZAŁĄ W MORDĘ ZAŁATWIĆ KURWA TAK MU PIERDOLENIE, ŻE KURWA SIE NIE POZBIERA HUj pierdolony LUDZIE ZIEMIA SIE ZAWALA KURWAAA CHOAM SIĘ POD STÓŁ KURWAA SWATy PO NIEGO JADĄ KURWWA MÓJ PRADZIADEK ODPALA SWOJĄ OGNISTĄ STRZAŁE, JUŻ NIE MÓWIĄC O LODOWYM CIOSIE BABCI, KURWA ONA UMIE ZAJEBAĆ, PRZEZ TO TO BY KURWA HUJA NIE RUSZYŁ Z MIEJSCA.

Opublikowano

Niestety nic nie poradzimy, pozostaje się cieszyć, że była to mała kwota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...