Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.5.1 || DOBRA MASZYNA || 40 SLOTÓW || AUTORSKIE PLUGINY || GILDIE ZA ITEMY || :: Sfraguj :: Serwer o którym marzysz!

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa nie swiadczy o serverze.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Buu jakie dzieci mapa pobrana widziałem ją na serwie 40 slotów taka sama identyczna nie polecam serwa !

mapy są umieszczane w internecie po to aby je pobierać, a nam ta się spodobało to ściągnęliśmy.

Pozdrawiam Xcarn.

Opublikowano

Dobra zacznijmy od tego,

Kolejna pozytywna opinia...

Kurde, to coś musi znaczyć. ^_^

Event właśnie się zakonczył, ale szykujemy kolejny.
Zapraszam! ;-)

Więc tutaj jest z 5 Adminów tego serwera i ich są te posty ( : .

Dalej, Administracja ,,MA GDZIEŚ graczy",zajmuje sie tylko 1 /2 graczami.

Który to już będzie 3? Więc administracja zabija graczy,daje zabijać innym + wybrańcom rozdaje itemki,pomaga im w eventach.Z pvp na spawnie da się uciekać.Spawn jest dosyć duży co na survivalach jest -.Po wyjściu ze spawna mamy wełne a za wełną pvp dlatego da się uciec.Ogólnie rzecz biorąc serwer jest nie fajny , nie polecam !!!! Oszukują tam graczy ,ponieważ przed wejsciem na serwer jest 1500/2000 graczy a naprawde to nie ma 40 graczy -.-!! Nie wbijajcie!Dostałem tam bana za ZA WYLEWANIE WODY !!!......

Opublikowano

Dobra zacznijmy od tego,

Risen., dnia 06 Kwie 2013 - 20:04, napisał:snapback.png

Kolejna pozytywna opinia...

Kurde, to coś musi znaczyć. ^_^

Event właśnie się zakonczył, ale szykujemy kolejny.

Zapraszam! ;-)

Więc tutaj jest z 5 Adminów tego serwera i ich są te posty ( : .

Dalej, Administracja ,,MA GDZIEŚ graczy",zajmuje sie tylko 1 /2 graczami.

Który to już będzie 3? Więc administracja zabija graczy,daje zabijać innym + wybrańcom rozdaje itemki,pomaga im w eventach.Z pvp na spawnie da się uciekać.Spawn jest dosyć duży co na survivalach jest -.Po wyjściu ze spawna mamy wełne a za wełną pvp dlatego da się uciec.Ogólnie rzecz biorącserwer jest nie fajny , nie polecam !!!! Oszukują tam graczy ,ponieważ przed wejsciem na serwer jest 1500/2000 graczy a naprawde to nie ma 40 graczy -.-!! Nie wbijajcie!Dostałem tam bana za ZA WYLEWANIE WODY !!!......

Kolego podaj mi chociaż jednego admina co bije na PVP ? Nie ma takiego, a bana masz za reklamowanie własnego serwera, wiec chowaj mordę w kubeł a jak ci się nie podoba spawn to nikt ci nie trzyma wyszukaj lepszy serwer. ! A mam gdzieś graczy ? Jak ktoś spamuje to jest to normalne ze nie odpisujemy.

Opublikowano

Proszę nie zwracać uwagi na opinię użytkownika Higi. ;)

Dostał bana za reklamę serwera, dodatkowo wyzywał administrację, a teraz płacze, że ma perma.

Zapraszam! ;-)

xD

5465845486.png

Opublikowano

Nie polecam servera.

Na ostatnim evencie na własne oczy widziałem jak jeden z administratorów dał tp 3 graczą na sam koniec mapy i dał im nagrodę.

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Nie polecam servera.

Na ostatnim evencie na własne oczy widziałem jak jeden z administratorów dał tp 3 graczą na sam koniec mapy i dał im nagrodę.

LOL, nic takiego nie miało miejsca.

Każdy gracz na naszym serwerze jest równy! ;o

5465845486.png

Opublikowano

Kolejny server Uzytkownika Risen. i Kolejna beznadzieja... Servera nie polecam ze wzgledu na Administracje.

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

LOL, nic takiego nie miało miejsca.

Każdy gracz na naszym serwerze jest równy! ;o

Na własne oczka widziałem jak admin tepnoł na parkurze 3 graczy na końcówke ,a że ci nie umieli skakać to 2 spadło i tak...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze zostały dodane takie komendy jak :

./MVIP

./VIP

./EVENT

./Regulamin

./Gracz

Serdecznie polecam !

Opublikowano

Zapraszam na serwer, został odświeżony, dodane różne nowości:)

Dzięki za opinie, o godzinie 19:00 jest organizowany event !!

Opublikowano

Zostały dodane dodatkowe poziomy (lvl), za które są nagrody w postaci przedmiotów. Zostały także usprawnione wszystkie dostępne rangi na serwerze. Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...