Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] External Multihack by jesterret

Sunriseartz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam dla was Hacka do APB od jesterret nie jest to mojego autorstwa więc tak nie będę tu owijał w bawełnę tylko napiszę od razu. Najlepiej żeby Hack rozpakowano do C://
Jeżeli Chcesz inny przycisk na Aimbota obejrzyj to :

Virtual-Key Codes:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dd375731(v=vs.85).aspx
Oto mój Amatorski Poradnik :

Hack Posiada :

• Aimbot
  • Radar
  • Line to Enemy [ Linie prowadzące do przeciwnika]
  • Bounty ESP
  • Infos ESP
  • Triggerbot - jest to takie coś co namierza oraz strzela samodzielnie lecz nie jest to przydatne i jest łatwo wykrywalne !.
  • No Recoil

Wymagania:

• Windows Vista/7/8 [Czasami niektórzy maja z tym problemy]/ XP nie obsługiwane !
  • Areo włączone
  • Tryb okienkowy
  • Uruchomienie jako administrator
  • DirectX Framework
  • C++ Framework

Screenshot

post-824469-0-99716600-1365184982_thumb.jpg

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dc70aafcd0bb93a04c6f4c524a45c23d37ff02ae6f9c694058c8427056d22c22/analysis/1364678569/

Download:
http://www.mediafire.com/?2kla702n7z09dhh

PS : Nie jest to cheat mojego autorstwa dużo osób szukało cheatów na tym forum więc go wam udostępniam :)
Pozdrawiam.
A tu macie filmik taki nie dopracowany ale chciałem jak najszybciej wrzucić filmik.

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

Witajcie mam dla was Hacka do APB od jesterret nie jest to mojego autorstwa więc tak nie będę tu owijał w bawełnę tylko napiszę od razu. Najlepiej żeby Hack rozpakowano do C://

Jeżeli Chcesz inny przycisk na Aimbota obejrzyj to :

Virtual-Key Codes:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/dd375731(v=vs.85).aspx

Oto mój Amatorski Poradnik :

Hack Posiada :

• Aimbot
  • Radar
  • Line to Enemy [ Linie prowadzące do przeciwnika]
  • Bounty ESP
  • Infos ESP
  • Triggerbot - jest to takie coś co namierza oraz strzela samodzielnie lecz nie jest to przydatne i jest łatwo wykrywalne !.
  • No Recoil

Wymagania:

• Windows Vista/7/8 [Czasami niektórzy maja z tym problemy]/ XP nie obsługiwane !
  • Areo włączone
  • Tryb okienkowy
  • Uruchomienie jako administrator
  • DirectX Framework
  • C++ Framework

Screenshot

attachicon.gifeH05v8Y.jpg

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/dc70aafcd0bb93a04c6f4c524a45c23d37ff02ae6f9c694058c8427056d22c22/analysis/1364678569/

Download:

http://www.mediafire.com/?2kla702n7z09dhh

PS : Nie jest to cheat mojego autorstwa dużo osób szukało cheatów na tym forum więc go wam udostępniam :)

Pozdrawiam.

A tu macie filmik taki nie dopracowany ale chciałem jak najszybciej wrzucić filmik.

Działa zajebiście dzięki. Ale nie nadarza nad przeciwnikiem.

Opublikowano

Wykrywalny ?

gram tydzien jeszcze nic nie jest ale zależy jak kto gra :) jak gra że widać dokładnie jak cheatujesz to każdy hack można wykryć :). Przez tego hacka nie dostajesz bana tak jak w niektórych darmowych że po wylogowaniu masz bana :) sam sprawdz i się przekonasz :).

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

gram tydzien jeszcze nic nie jest ale zależy jak kto gra :) jak gra że widać dokładnie jak cheatujesz to każdy hack można wykryć :). Przez tego hacka nie dostajesz bana tak jak w niektórych darmowych że po wylogowaniu masz bana :) sam sprawdz i się przekonasz :).

Właśnie wypróbuję, tylko pytam bo szkoda mi postaci i premium :P

Opublikowano

Właśnie wypróbuję, tylko pytam bo szkoda mi postaci i premium :P

to wypróbuj na innym koncie :) od razu mówię na kontach na których nam zależy nie powinno się grać na wspomagaczach :)

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

http://puu.sh/2uBhI

Ktos inny na moim koncie ;3?

Wiem że to konto dla testu ale kto to moze być :D?

restart steama nie ppomaga

hmm jeszcze się z czymś takim nie spotkałem spróbuj wejść Twój dysk:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\APB Reloaded\Binaries i wejdz tak jeżeli to nie pomoże spróbuj zmienić hasło na gamersfirst.com lub źle się wylogowałeś miałem to samo ale się źle wylogowałem i tak miałem no nie mam pojęcia pisz na skype lub gg.

gg: 34527564

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

siemka mam pytanie bo jak daje prawym zeby uruchomic jako administrator na to rename to mi sie cały folder zawiesza i nic nie idzie zrobic czy da sie to jakos naprawic?

Opublikowano

siemka mam pytanie bo jak daje prawym zeby uruchomic jako administrator na to rename to mi sie cały folder zawiesza i nic nie idzie zrobic czy da sie to jakos naprawic?

Pisze ci "Rename" czyli zmień nazwę pliku np. APB Hack ;]

@TOPIC

Hack mało przydatny jedyne co w nim dobre to ESP, które działa jak powinno ;3

Aimbot działa jedynie z włączonym Triggerbotem inaczej nie.

Ja tam polecam grę bez tego hack'a bo wiele nie pomaga ;]

Opublikowano

Pisze ci "Rename" czyli zmień nazwę pliku np. APB Hack ;]

@TOPIC

Hack mało przydatny jedyne co w nim dobre to ESP, które działa jak powinno ;3

Aimbot działa jedynie z włączonym Triggerbotem inaczej nie.

Ja tam polecam grę bez tego hack'a bo wiele nie pomaga ;]

hmm Pisze Rename ale nie trzeba zmieniać nazwy okej. ale jeżeli nie potrafi się używać np. CTRL żeby włączyć namierzanie to już nie mój problem jest poradnik jak zmienić przycisk na inny bo praktycznie żaden aimbot tak o sam nie namierza bo przez to aimboty były wykrywane :) a i przy aimbocie ustawiłeś np Speed na 7 ? czy zostawiłeś na 0 albo wg na 50 ustawiłeś ?

Możesz się ze mną skontaktować na skype lub gg:

gg : 34527564 pomogę w każdej sytuacji :).

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

ale o to chodzi ze jak chce nacisnoc prawym na ten hack to mi sie jakby pulpit caly zacina i sie resetuje

Wyłączyłeś antyvirusa, ? jeżeli to nic nie pomaga to już dawno musiałeś mieć virusa bo jak gadam z tymi co go używają nic im się takiego nie dzieje :) .

62234215772733504822.jpg

Opublikowano

wlaczam gre gdy juz jestem na dist wlaczam hacka i co on daje ? nic nic nie wyskakuje zaden blad ani nic co by moglo wygladac na hacka
ps nie mam hacka na dysko c tylko na pulpicie

Opublikowano

wlaczam gre gdy juz jestem na dist wlaczam hacka i co on daje ? nic nic nie wyskakuje zaden blad ani nic co by moglo wygladac na hacka

ps nie mam hacka na dysko c tylko na pulpicie

Daj go na dysk c włącz tryb Areo i uruchom grę w trybie okienkowym ;]

Jeśli masz win XP to niestety hack nie zadziała

Opublikowano

Zwracam honor autorowi cheata :] Wszystko działa, ale szkoda że aimbot czasami nie nadąża za przeciwnikiem (taki mały szczegół)

Polecam ustawienie Aimbota na klawisz X: 0x58 (wtedy mamy wszystko pod naszą rączką) :p

Mi osobiście gra się lepiej bez tego cheata (większa frajda z zabicia/aresztowania przeciwnika)

Widziałem też Polaków grających na tym cheacie i strasznie lamili :D

Więc POLECAM ;] Jak macie jakieś pytania to piszcie PW lub tutaj ;d Pomogę (Myślę, że Sunriseartz się nie obrazi) ;3

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem otóż:

-uruchamia się prawidłowo (cheat)

-gra działa poprawnie (moge strzelać, chodzić itp podczas włączonego cheata)

-mam czarne okienko z menu cheata przysłaniający mi widok wszystkiego nawet pulpitu

Szukałem już odpowiedzi u wujka google w języku polskim i angielskim i nadal nie mogę tego naprawić!

Więc pytam się was czy da się jakoś to naprawić? Mam windows 7.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Opublikowano

Mam problem z tym hackiem otóż:

-uruchamia się prawidłowo (cheat)

-gra działa poprawnie (moge strzelać, chodzić itp podczas włączonego cheata)

-mam czarne okienko z menu cheata przysłaniający mi widok wszystkiego nawet pulpitu

Szukałem już odpowiedzi u wujka google w języku polskim i angielskim i nadal nie mogę tego naprawić!

Więc pytam się was czy da się jakoś to naprawić? Mam windows 7.

Tryb Areo włączony ? Jeśli nie to go uruchom ;p

Grę uruchom w oknie, pierwsze odpal grę dołącz na district po zrespieniu uruchom cheata ^_^

Opublikowano

Areo włączone i nadal to samo mimo tego że robiłem to według twojego sposobu.

Po co mi to? Zawsze ktoś to usuwa! -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...