Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działo i ciężki czołg

EdziuGw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znowu musicie mi doradzić ;p, do rzeczy jaka polecacie artylerke, co myślicie o tej po KV-2, i jeszcze jedna sprawa mianowicie mam dylemat czy lecieć w angielskie ciężkie czy niemieckie ogólnie napiszcie jakie ciężkie polecacie z wyjątkiem rosyjskich bo już mam. Czekam na odpowiedzi:)

Opublikowano

niemieckie lepsze , jak widzę te cysterny angielskie to mi żalątkiem rusza

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

A mi się bardziej podobają angielskie. Ogólnei zagraj każdym i sam zdecyduj. Nie ma najlepszych lini, a każdemu czym innym się dobrze gra =] Ja bym oprócz tych co podałeś polecił Amerykańskie ciężkie.

Opublikowano

Osobiście mam PZ III/IV ale źle mi się gra nie wiem czy dotrwam do niemieckich Heavy dlatego myślę o zmianie na Angielskie a co z artylerką gra ktoś zna się ;]

Opublikowano

Polecam artylerie amerykanska.

Do M7 Priesta bedziesz sie wkurwial (ale mi gralo sie przyjemnie) ale potem... mniam

ciezkie? rosyjskie w IS-7/HT w Mausa/HT w T110E5/TD Amerykanskie w T28 Prot

shoob.png

Opublikowano

A jeśli chodzi o niszczyciele rosyjskie lepiej drogą SU-152 czy SU-100M1

ja bym szedl przez SU-152

szkoda ze takie papierowe

shoob.png

Opublikowano

SU-152 to genialny czołg. Z najlepszą 122 ładuje mi z 6,5 sekundy. Zadaje 390 obrażeń i okolice działa, to ruchome jest praktycznie nieprzebijalne.

Czołg nie jest szybki, ale nie jest wolny. Osiąga wystarczającą prędkość.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Miałeś ten czołg? taki mądry a pewnie tylko go SU-152 dupnął na raz i uważa, że 152 jest dobre :)

signature.png

Opublikowano

Nie, po prostu 152mm jest lepsze od 122mm. Każdy gracz którego widziałem w bitwie i coś dla drużyny zrobił miał 152mm...

PS: Zacznij się zachowywać poważnie, bo ja biorę wszystko pod uwagę, a nie twoje niedojebane gadki 5latka typu "zabił na strzała i uważa że dobre". -,-

Opublikowano

Nie grałeś SU-152 :) Trollem można grać 4fun. DO tego działa trzeba wkładać golda, żeby coś robić. Lubiłem to działo, ale doszedłem do wniosku, że bardziej opłacalnym i zadającym większy dps jest działo 122.

Nie można pisać wniosków z takich obserwacji: "Bo widziałem, że dużo SU-152 mają stockowe działo" Żeby wbić najlepsze działo 122mm trzeba z 35k expa.

signature.png

Opublikowano

Nie grałeś SU-152 :) Trollem można grać 4fun. DO tego działa trzeba wkładać golda, żeby coś robić. Lubiłem to działo, ale doszedłem do wniosku, że bardziej opłacalnym i zadającym większy dps jest działo 122.

Nie można pisać wniosków z takich obserwacji: "Bo widziałem, że dużo SU-152 mają stockowe działo" Żeby wbić najlepsze działo 122mm trzeba z 35k expa.

Zalezy tez od stylu gry

mi np. lepiej gra sie z trollami

tobie moga sie inne dziala podobac

shoob.png

Opublikowano

Kirwa, Robson, jak ci coś nie pasi to wyjdź. Spam leci od ciebie na kilosa, a nic nie pomagasz. Ja mam swoje zdanie, a ty nie możesz mi zabronić jego wyrażać. Ja uważam że SU z 122mm jest słabe. Kurwa koniec kropka. Za spam report i za głupotę to możesz co najwyżej spierdalać.

Opublikowano

Raport za klnięcie.

Tak nie mogę zabronić ja robię to co ty w tym temacie :

http://www.mpcforum.pl/topic/904868-czog-premium-viii-tieru-do-zarabiania-kredytw/page-3#entry6887182

Wyzywasz innych jak mają inne zdanie będę robił to samo z tobą

jestes tylko lewacka kurwa...

slabo trolujesz. zyles w klamstwie...

jezdzisz z tym z czym ci lepiej jezdzic

Robsony glosu nie maja

shoob.png

Opublikowano

Ej, po co ja wogl jeszcze siedzę na tym forum? Urzeram się z takimi debilami jak Robson, który bierze to na poważnie tak, jakby życie było mniej ważne. PS: nie zabronisz mi przeklinać Lewacka kurwo. Będę robił co zechce, czy to się podoba czy nie.

Opublikowano

Pisze Marvelus113: dobra, przepraszam wszystkich za moje przekleństwa i wrzuty. Niech wam będzie, nie będę już przeklinał prowokować i wrzucać na innych i będę szanował zdanie innych. Co do tematu: ja polecam ciężkie USA- przyjemne i łatwe, a TD francuzy i USA. Bardzo fajne i mocne.

Opublikowano

PS: Przez to że w moim telefonie nie działa opcja edytuj dodaję to, że konto zrobione tylko po to żeby to napisać. Nie chce dostać bana za multi konto, bo chciałem mieć jeden jedyny post do napisania: przeproszenie za obrazę, więc proszę o nie banowanie mojego konta.

Opublikowano

Ej, po co ja wogl jeszcze siedzę na tym forum? Urzeram się z takimi debilami jak Robson, który bierze to na poważnie tak, jakby życie było mniej ważne. PS: nie zabronisz mi przeklinać Lewacka kurwo. Będę robił co zechce, czy to się podoba czy nie.

Puknij się dzieciaku., ile masz lat? 10?11? na tyle się zachowujesz, reportujesz innych za najmniejszą obrazę po czym sam wyzywasz, ogarnij się trochę, bo źle się to dla ciebie skonczy... I przestać spamować w tematach i prowokować ludzi do kłótni bo to ty jesteś problemem, a nie ktoś inny! Po huja szpanisz swoimi 8k bitew jeśli nie masz zielonego pojęcia o grze..., poza tym, przy topowych graczach twoje nędzne 8k bitew jest niczym....

Jesteś tylko wkurwiającym małolatem, którego w szkole traktują tak jak ty nas tutaj, przez to próbujesz się dowartościować i tyle, więc zamknij wreszcie swoją niewyparzoną mordę i wypierdalaj do szkoły niech nauczycielka powie ci jak jest w prawdziwym świecie, bo z tego co widzę twoim światem jest jedynie komputer i internet. Mama wie, że takie brzydkie słówka piszesz? nie? ciekawe czemu... BO BY CI WPIERDOLIŁA!

Właśnie, po co ty jesteś tutaj na tym forum? I tak tylko wkurwiasz ludzi więc zrób nam tę przysługę i idź gdzie indziej spamować.

EDIT; Ops, sorki zapomniałem, wypominasz innym ortografie, kiedy twoja też nie jest najlepsza.. napisałeś 'wogl' co miało zapewne być skrutem od 'wogule' bądź 'wogóle'?

Tak tylko ci powiem, że pisze się osobno :* "W OGÓLE".

NIE BĘDZIESZ ROBIŁ CO CI SIĘ ZYWNIE PODOBA, NIE NA TYM FORUM, TUTAJ SĄ ZASADY I JAK CI NIE PASUJĄ TO IDZ GDZIE INDZIEJ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...