Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg Premium VIII tieru do zarabiania kredytów

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może trochę grzeczniej :

Po pierwsze masz raporta za obraze...

Po drugie mam z 3-4 razy więcej bitew od ciebie. Chcesz spytaj się Xantera.

Po trzecie już to było mówione love zarabia 5 % więcej kaski od reszty 8 tierów.

Po czwarte jak umiesz strzelać z SP przebijesz 9-10

Nie Love tylko Löwe

Po drugie ilsc bitew nie odwzorowuje uniejetnosci i wiedzy

Po trzecie SP i tak jest najgorszym VIII PT

Pancerz przedni dobry, ale pol wiezy to Weakspot

dzialo pozostaiwa duzo do zyczenia

shoob.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Love tylko Löwe

Po drugie ilsc bitew nie odwzorowuje uniejetnosci i wiedzy

Po trzecie SP i tak jest najgorszym VIII PT

Pancerz przedni dobry, ale pol wiezy to Weakspot

dzialo pozostaiwa duzo do zyczenia

O przydupas jak ja to lubie...

Ale widzę średni dmg i reszte które ukazują że jesteście dnem tej gry ...

Opublikowano

3k bitew to 3/8 czyli nawet nie połowa z 8k. Co ty człowieku masz z matmy??? Po co mi T10 do pisania o PT T8 geniuszu??? Po co mi PT skoro piszę z własnych doświadczeń w grze z nimi i przeciwko nim, czytam na ich temat. Poza tym SP nie przebijesz E-75 od boku kiedy jest pod minimalnym kątem więc pozdro z przebicirm T10. Poza tym: gram dla przyjemności, a nie po to żeby wydać 200zł na czołg premium i kolejne 500 na premkę żeby zarabiać. I jak się idzie w niemalże każdy czołg w grze, to trudno mieć T10 po 8k bitew... Robson, ty jesteś kolejnym trollem który nie umie liczyć, czytać, hejtuje graczy którzy by cię w tym twoim T10 czołgiem T7 albo nawet i T6 lub T5 zniszczyli... Wystarczy odrobina taktyki i rozumu...

Opublikowano

Weź spierdalaj bo widzę jak czytasz. Mówię kurwa że widzę jak się sprawuję w bitwach, czytam o nich, gram czołgami o tym samym stylu gry. Po co mam wydawać 1000zł na grę, skoro mogę wydać 50zł tylko na internet... Są jeszcze inne fora, niektóre czołgi które mam mają identyczną taktykę. NP T34-T29. Jak ci coś nie pasi to nikt cię tutaj nie zatrzymuję. Ps: jakbyś czytał, to byś wiedział, że napisałem, że ten czołg najlepiej zarabia, którym ci się najlepiej gra...-,-

PS: Jestem dnem dlatego że nie wydałem pierdyliarda pieniędzy na grę i gram dla fanu??? W tym wypadku to ty jesteś dnem...

Opublikowano

A ja wydałem nie wydałem ani grosza więc jak nie wiem to nie gadaj :*

Klnij więcej lubie kiedy tak gadasz ;*

Po pierwsze T29 to nie to samo co T34 ...

Opublikowano

Tak, taki średni exp na pewno masz bez premki, a T34 masz z dupy... Jego możesz mieć ew ze zmia w drzewku USA, co nie zmienia faktu, że jesteś nolifem i jesteś do tej gry poważniej nastawiony niż do życia. I najlepiej zostaw Chaffeego i T71 bo nie jesteś godny tych czołgów Tak samo jak T110E5 i E4.

Powiedz mi jaka jest różnica wedlug ciebie między T29 i T34 oprócz działa? W taktyce? I dont thing so... -,-

Opublikowano

TIER i losowanie idioto I najlepiej zostaw Chaffeego i T71 bo nie jesteś godny tych czołgów gram na nich o niebo lepiej od ciebie ...

Dobra ide spać do jutra ;*

Opublikowano

Temat kurwa do zamkniecia jak ryje wszystkich panow wyzej

nie chce robic flamewaru wiec prosze o zamkniecie

A ty Robson, masz we mnie wroga

Jeszcze cie kurwa dopierdole

spokoj juz kurwa. WSZYSCY

Odpowiedz zostala udzielona

@up twoj post nie ma ani ladu an skladu

ogarnij (pewnie gruba) dupe

shoob.png

Opublikowano

Marvelus wiesz co ci powiem? Jak masz obrażać graczy którzy mają inne zdanie od ciebie to najlepiej wypierdalaj z tego forum! Reportujesz za najmniejszą obrazę a potem sam obrazasz wszystkich. Ile masz lat? 12? Bo. Tak sie zachowujesz. Jak kretyn i skończony debil...

Ps. T34 powinno zarabiać najwięcej z premiumow bo ma możliwość zrobienia najwięcej dmg bo ma najwięcej sredniego na strzał.

Wierz lub nie, twoje zdanie mnie nie interesuje.

Opublikowano

Marvelus wiesz co ci powiem? Jak masz obrażać graczy którzy mają inne zdanie od ciebie to najlepiej wypierdalaj z tego forum! Reportujesz za najmniejszą obrazę a potem sam obrazasz wszystkich. Ile masz lat? 12? Bo. Tak sie zachowujesz. Jak kretyn i skończony debil...

Ps. T34 powinno zarabiać najwięcej z premiumow bo ma możliwość zrobienia najwięcej dmg bo ma najwięcej sredniego na strzał.

Wierz lub nie, twoje zdanie mnie nie interesuje.

Temat do zamknięcia, na prawdę, zaraz znowu będzie flamewar

Odpowiedź została udzielona wielokrotnie -,-

Ej, Gejj, ale wiesz, że najwięcej do zrobienia ma JgTiger 8.8 ?

Strzela 3 razy szybciej niż T34 , a wali około 2 razy mniej = on w minutę pierdolnie 250/300 x 12

kiedy T34 walnie 4 razy, i zada ok. 450

Przeliczmy:

JgTiger 8.8 : 300x12=3600

T34 : 450x4 = 1800

Jak widzisz, zadaje 2x więcej obrażeń na minutę

Dlatego jest uważany za najlepszą premkę do kupienia w sklepie

Poza tym, jest najbardziej celny (0.31) w przeciwieństwie do T34 (0,35)

Pancerz jest dobry, T34 ma strasznie papierowy kadłub, i nieogarnięty gracz nie potrafiący kątować/robić hulldowna

Mogę cię prosić o nick w grze?

Poza tym, jak już wiele razy było pisane - NAJLEPIEJ ZARABIA TO, CZYM CI SIĘ NAJLEPIEJ GRA

Np. możesz więcej zarobić PzIV S. niż T34, jeżeli gra ci się nim lepiej

Z kolei ogarnięty gracz Lowe może rozpierdolić T34

Tak samo jak T34 może rozpierdolić Lowe

A z JgTigerem obaj będą mieli problem

Jeżeli ten schowa weakspota (dolna część kadłuba)

Jebnie w gąski, pizd pizd pizd i cię nie ma, jeżeli będzie strzelał w kadłub (Przy czym Lowe ma większe szanse na przeżycie - może przeżyć 1 strzał więcej, ma lepszy kadłub, i nawet coś odbija...

Temat do zamknięcia, PROSZĘ

NIE CHCĘ FLAMEWARU WYWOŁYWAĆ, ANI BRAĆ W NIM UDZIAŁU

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...