Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tibia Auto 9.84

proxim12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I niech nie wychodzi :D
TA sie pogrąża, juz ostatnia wersja była tak cholernie zwieszona ze szok, postac albo nie szła albo ropowała sie i schodziła przez dziure jakies 100 razy :D

Opublikowano

Proszę o podanie chociaż przybliżonej daty wyjścia TA pod 9.84.. :( Ciężko mi się było rozstać jak ostatnio tak elegancko szło . Osobiście mam nadzieję, update będzie na początku przyszłego tygodnia, bo muszę podskillować, a ręcznie nie mam zamiaru :D pozdr

tumblr_m8uho3DEjc1rpfn3vo1_500.jpg

Opublikowano

A ten bot co sam expi to działa w ten sposób ze gdziekolwiek by się jego odpaliło to on i tak pójdzie w najlepsze miejsce i zacznie zabijać ? Prosze o jakieś objaśnienie

Opublikowano

A ten bot co sam expi to działa w ten sposób ze gdziekolwiek by się jego odpaliło to on i tak pójdzie w najlepsze miejsce i zacznie zabijać ? Prosze o jakieś objaśnienie

Haha zdecydowanie powinni takiego napisać! :D Cave bot działa tak, że ustawiasz waypointy (punkty na mapie) i postać przechodząc z jednego do drugiego zabija potworki.

A ja dalej czekam na TA i jestem zmuszony pisać tutaj bo na tibiaauto.net (wg mnie jedyna pewna strona do pobrania) nie moge sie zarejestrować, bo oczywiście nie wysyła maili..

Opublikowano

Czyli tylko knight może bocić expienie tak ?

nie, to jest bardziej rozbudowane i mozesz ustawic np atak na dystans, uzywanie spellow ofensywnych itp itd

Tutaj masz razem z bibliotekem i jakimś keyem:

xxxx

nie pobierać, oczywiście keylogger :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...