Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Problem

krissof96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się spytać jak mogę rozwiązać problem,gdy wchodzę w zakładkę multiplayer jest ok ale jak wpisze nowy serwer to od razu minecraft się zamyka i na pulpicie pojawia się taki plik "hs_err_pid4908.log" i tak jest za każdym razem nie wiem co się dzieje ale jak wpisany jest już serwer to minecraft zamyka się od razu gdy kliknę w multiplayer.Reinstalowałem jave,minecrafta i jest to samo mam jave 7 update 17.Dołączam screenshoty z błędem w tym pliku.

post-516552-0-25355000-1365181625_thumb.png

post-516552-0-50488500-1365181627_thumb.png

Opublikowano

Moze wina sterownikow . Sciagnij starsza wersje np mozesz miec 10.2 a minecraft takich nie obsluguje wiec musisz miec 8.2 , 6.4 itd. :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ściągnij najnowsze sterowniki do Karty Graficznej i najnowszą wersje Javy

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Przeciez napisal ,ze ma jave 7 ... A pozatym pisalem up tym lepsza wersja sterow tym minecraft Ci nie bedzie dzialal , mialem to samo starsza wersja sterow ATI 8,4 i po problemie ..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zrób reinstal mc i aktualizuj sterowniki do karty graficznej następnie wieź prawym na ikonkie mc i kliknij rozwiąż problem ze zgodnoscia i bedzie smigać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...