Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wąsik ... Wejdz ... ;p

niewiadomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano ;) Mam 15 lat i tak jak wiekszosc wąsik ... -_- Wiekszosc w klasie chlopakow nie zamierza go golic ale mnie on wkurwia ... :p Teraz pytanie czy kupic jedno razową maszynke do golenie i zgolic, czy zostawic ? :p a jesli golic to jak bo nigdy sie nie golilem ... ;D Czy jakos zwilzyc czy lepiej na sucho upier*olic ... ? ;D

za odpowiedzi NA TEMAT daje lajki !!! ;D

Pozdrawiam :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Jak Cię wkurza to go gól.Najpierw nałóż piankę, potem gól.

Widzę, że twoim hobby są dziewczyny, więc większość dziewczyn lubi chłopaków ogolonych z gładką skórą...

Opublikowano

Filmów kurwa nie oglądasz?

Zdejmij ubranie, stań przed lustrem i swoim najgroźniejszym spojrzeniem popatrz na swój piękny ryj i powiedz "Jestem zajebisty". Trzymaj spojrzenie przez około 5 sekund, a następnie przejdź wzrokiem inne części japy. Wszystko się musi zgadzać, bo jesteś zajebisty. Następnym krokiem jest odkręcenie wody. Nie narzekaj, że za zimna czy za gorąca, bierz co Ci dają. Nabierz trochę to rąk i potem rzuć sobie na japę. Gratulacje, właśnie zwilżyłeś ryj i przy okazji sprawiłeś, że woda seksownie spływa po Twojej klatce piersiowej. Mimo, że to dopiero początek jesteś już zakochany w sobie, ale wciąż chcesz kontynuować. Otwórz najbliższą szafkę z przyrządami pielęgnacyjnymi i wyciągnij piankę do golenia. Jeżeli nie przewidziałeś tego kroku, bo byłeś zbyt zakochany w sobie to idź do kuchni po bitą śmietanę w spray'u. Następnie wyciśnij trochę na wolną rękę. Stań prosto, popatrz jeszcze raz w lustro i ponownie oznajmij wszystkim o swojej zajebistości i o tym, że zaraz staniesz się mężczyzną. Przyłóż rękę z pianką do japy i spokojnie rozprowadź ją po zarośniętych okolicach. Nie zjeżdżaj zbyt nisko, wiem co mówię. Poproś mamę lub tatę o uroczyste wniesienie opakowania z maszynką do golenia do łazienki. Gdy rodzic przekaże Ci ten dar musisz otworzyć opakowanie za pierwszą próbą i wyciągnąć narzędzie, które sprawi że będziesz przyciągać kobiety jak Brad Pitt. Złap maszynkę swoją dominującą ręką i poproś rodziców o opuszczenie pomieszczenia, gdyż będzie się tu odbywać niesamowita przemiana. Przyłóż maszynkę do japy i zacznij przesuwać ją od góry do dołu po zarośniętych okolicach. Od czasu do czasu opłukaj maszynkę, żeby zapewnić dokładne golenie. Po zakończeniu zadania koniecznie nie płukaj japy wodą. Zafajcz cygaro, puść bucha w kierunku lustra i popij zimną Whisky. Gdy czujesz, że jesteś już na tyle zajebisty, że już tego nie zmienisz przejdź do ostatniego kroku, jakim jest opłukanie japy i wysuszenie jej. Sprawdź dokładnie czy całe niepożądane owłosienie zostało zgolone, a następnie otwórz drzwi łazienki z ogromną siłą i krzyknij do rodziców, że idziesz na cipki.

Gratulacje, właśnie ukończyłeś wspaniałą przemianę!

Opublikowano

A moim zdaniem powinieneś zostawić ten wąsik.Ja mam i mi nie przeszkadza.A dlaczego cię "wkurwia" ? swędzi cię czy czy co ?.Podobno jak się zgoli 1 raz wąsy to będą szybciej rosły i większe

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

zostaw i wyglądaj jak debil.

Zgol to gówno...
i to nie wąsik, tylko meszek xD za kilka lat poczujesz różnice.

@Drakus.
To tylko bajka że jak się goli to szybciej rosną.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak Cię wkurza to go gól.Najpierw nałóż piankę, potem gól.

Widzę, że twoim hobby są dziewczyny, więc większość dziewczyn lubi chłopaków ogolonych z gładką skórą...

Dobry żart...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Dzieki wszystkim ide szukac maszynki jednorazowej ... :D tylko nie wiem czy uzyc pianki do geolenia czy obejdzie sie bez ? ;pp

P.s Dziekuje fejkenz za jakże wyczerpującą odpowiedz i jakże zajebistą :D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Jak to pierwsze golenie, użyj pianki do golenia. A może plastrem? Niby boli, ale lepszy efekt. Pamiętaj jak zgolisz to już będziesz to musiał częściej robić.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Dzieki wszystkim ide szukac maszynki jednorazowej ... :D tylko nie wiem czy uzyc pianki do geolenia czy obejdzie sie bez ? ;pp

P.s Dziekuje fejkenz za jakże wyczerpującą odpowiedz i jakże zajebistą :D

Jak to typowy meszek to pianka jest nie potrzebna, wystarczy mydło i byle jaka jednorazówka na sam początek

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@Drakus.

To tylko bajka że jak się goli to szybciej rosną.

Woot? nie zartuj .

Zarost działa na tej własnie zasadzie.

Im czesciej olisz tym szybciej mieskzi włosa odrastaja .

W gimnazjum ile razy w tyg. sie goliles 1-2?

A teraz 4-5?

Opublikowano

powiem Ci że to zależy.
teraz "zapuszczam" brode, ale tylko brodę (policzki, usta i okolice gole) i powiem Ci że jako 20 latek golę się ze 3 razy tygodniowo.
Inny kumpel w moim wieku goli się 4/5 razy tygodniowo, a inny praktycznie w ogóle, bo zarost mu tak wolno rośnie.

A Twoja teoria, nazywa się dorastanie ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Zgól ten koper, wygląda to idiotycznie. A Twoi kumple jak chcą to nosić, ok. Gorzej będzie, jak dziewczyny ich nie będą chciały xD

9amUS1C.png
Opublikowano

powiem Ci że to zależy.

teraz "zapuszczam" brode, ale tylko brodę (policzki, usta i okolice gole) i powiem Ci że jako 20 latek golę się ze 3 razy tygodniowo.

Inny kumpel w moim wieku goli się 4/5 razy tygodniowo, a inny praktycznie w ogóle, bo zarost mu tak wolno rośnie.

A Twoja teoria, nazywa się dorastanie ;)

Tzn pewnie ze tak to tez ma cos wspolnego hormony etc ale widzisz ty golisz sie w wieku 20 lat 3 x ja w wieku 19tu jakies 3 tez ,a sa tacy co szybko zaczeli i gola sie teraz po 4 albo i wiecej razy.

A to jest upierdliwe

Opublikowano

Z samym wąsem nie chodź bo to śmiesznie wygląda. Kup sobie jednorazową maszynkę(w twoim wypadku wielokrotnego użytku) i zgól. Tylko nie na sucho zwilż to jakoś chociaż samym mydłem.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Jo zech przez trzy lata w gimbazie sie nie golił, baki zech mógł grzebieniem czesać. I w sumie, ja jakbym miał samego wąsa to byl go zgolił., ale mnie od razu zarost na całym ryju zacząl rosnąc, więc wiesz.

Nalóz piankę, poczekaj chwilkę zeby sie włoski nawilzyły i pod włos jedziesz. Maszynką jednorazową, ja takich do dzisiaj uzywam.

Im częsciej się golisz tym szybciej zarost rosnie.. ale jest coraz twardszy, także wiesz. Mnie w zaroscie nic nie wkurwia, wręcz przeciwnie, kiedy wszyscy wyglądają jak dzieci z ogolonymi ryjami ja chodzę caly zarosnięty i jestem pro elo gosc. Oczywiscie to co tutaj pisze traktujcie z ironią.

Co do dziewczyn, jarają się zarostem.. z tego co mi wiadomo.. (JEŁA!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...