Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kertime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko ile czasu by mi zajęło podexpienie buffa do 75 w v2 bodym 75?

biologi oddane 750 defa, Aura Berek Wir P, Truta +9 kd+4 exp 35 sr z eq i buffem ma ~100% kryta, 20% do pz, 14k hp największego spota biorę na raz buff skile P do dyspozycji mam 5 PD z czerwonego lasu i właśnie o to chodzi czy mi starczy czy więcej ich na dropić PD ?? Jak tak to ile ?

Opublikowano

A noo właśnie zapomniałem napisać że 65 :P mój błąd nooo aktualnie jeszcze dodropiłem 15 pierścionków a spota gaszę na 1 raz bez odchodzenia pelerynek mam ponad całe depo

Opublikowano

2-3 dni Kolega expi hurtem postacie od 1 do 70 w 5 dni bez pele.

Ty masz peleryny jeszcze :)

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Jeżeli buff przypuśćmy ma 50+ to powinieneś takie 75 wbić coś koło 20h oczywiście z pd'kiem z lasu i pd z IS'a + księga lidera .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

polecam kupic pd z is-u na 7 dni + dropnij z lasu 10 pd-kow + miej troche pelerynek ulatwi zmudne expienie

w ciaglym expieniu to kilka dni ... :) zalezy wszystko od ciebie i czy spoty beda wolne

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Księga lidera + PD z ISu + PD z lasu (potrzebujesz około 20, ale muszą być na buffie :D), no i jak na serwie będzie bonus expa to powinieneś dać radę w 20 - 24h expienia w sumie (oczywiście z przerwami :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...