Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyciski myszy powodują zatrzymanie postaci

Wolfer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem od jakiegoś czasu. Podczas biegu, gdy nacisnę dowolny przycisk myszy, postać mi się zatrzymuje w miejscu. Także gdy nie mam żadnych bindów na myszce dzieje się to samo. Miał ktoś podobny problem? Mysz mam A4 Tech, model OPTO 518. Wcześniej tak nie miałem. Sterowniki wgrać od nowa, lub poszukać nowszych? Czy może to coś w stylu klawiszy trwałych, filtru jak z klawiaturą?

Opublikowano

nie wgrywałeś czasem biblioteki jwgl ? jeśli tak skasuj .minecraft i updatnij od nowa. Jeśli chcesz zapisać save'y z singleplayer zapisz sobie gdzieś folder "save"

Opublikowano

nie wgrywałeś czasem biblioteki jwgl ? jeśli tak skasuj .minecraft i updatnij od nowa. Jeśli chcesz zapisać save'y z singleplayer zapisz sobie gdzieś folder "save"

Tak wgrywałem, nie wiedziałem, że o to mogło chodzić. Na szczęście miałem backup oryginalny bibliotek i to pomogło, obyło się bez reinstalla.

ale...

Dodatkowo dziś kolejny problem. Coś mi się z kolorystyką w grze pomieszało. W menu mam takie odcienie szarości, tło jak było takie brązowe to teraz jest takie szare, ta mapka w głównym menu też straciła żywe kolory. A w podczas gry SMP/MMP mam tak jakby tryb RGB, takie rozwarstwienie widoku na kolor zielony czerwony niebieski :/

Tzn nie łączyć tego z tymi bibliotekami, zanim naprawiłem to mi się stało, tak jakoś nagle, jak po serwerach skakałem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...