Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na ip kompa, global pl

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problerm i pytanie;/ jakies 2 dni temu dostałem bana za moda "chyba" i założyłem nowe konto, wpisuje passy (na modzie) i wyskakuje jakis błond "login, LOG" a później wykryto hacka, wiec stwierdziłem ze wejde przez czystego metka lecz tez to samo błąd i ze mam hacka;/

Odinstalowałem metina, wypakowałem ponownie zainstalowałem ponownie, zaktualizowałem, i chciałem wbic przez czystego metka ale wykrywa mi hacka, wiec stwierdzilem ze wgram,moda i wejde przez moda, ale to samo;/

Pierwszy raz dostałem bana wiec nie wiem co sie dzieje;/

Opublikowano

Mysle ze kamermod siedzi w procesach i ci go wykrywa

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

skasowałem wszystkie czity, metka odinstalowałem zainstalowałem na nowo, zaktualizowałem metina i tego antyczita, włanczam gre i dalej mi wykrywa hacka;p

a czasem nie ma tak ze jak dostałem bana na tym kompie to juz na tym kopie nie zagram??
tylko format mnie ratuje?

Opublikowano

skasowałem wszystkie czity, metka odinstalowałem zainstalowałem na nowo, zaktualizowałem metina i tego antyczita, włanczam gre i dalej mi wykrywa hacka;p

a czasem nie ma tak ze jak dostałem bana na tym kompie to juz na tym kopie nie zagram??

tylko format mnie ratuje?

Raczej tak.

Opublikowano

Na pewno wszystkie te hacki usunąłeś ?? Bo format to według mnie bezsensu tylko stracisz co tam masz na dysku . Może wpisz sobie w wyszukaniu metin2mod może gdzieś go masz na innych dyskach i ci go wykrywa a jak nie to i support nie pomoże to chyba zostaję format ;/

Opublikowano

Na pewno wszystkie te hacki usunąłeś ?? Bo format to według mnie bezsensu tylko stracisz co tam masz na dysku . Może wpisz sobie w wyszukaniu metin2mod może gdzieś go masz na innych dyskach i ci go wykrywa a jak nie to i support nie pomoże to chyba zostaję format ;/

Jestem pewny ze nie ma;p mam dwa dyski, C na którym nic nie instaluje ewentualnei jakies programy pijedyncze potrzebne do poprawnego działania systemu, a tak to wszystko na D, i wszystko mam poukładane w jeden folder;p miałem tez inne metinny z wgranymi hackami ale je usunełem i to nic nie dało, z kosza tez.

Też myśle ze format to troche przesada;/ a do suporta napisałem bo może oni mi jakąś blokadę założyli (nie wiem czy to jest możliwe)

Wy nigdy nie dostaliście bana??

Opublikowano

hmm okaa, tylko nie chce mi sie robic znów formata;/ to lipaaaa, napisałem dzisiaj do suporta zobaczymy co odpisze

Po co ? :O Sam sie przez to za przeproszeniem udupisz . Sprawdzą ip które masz na supporcie i porównają je w grze i jeżeli zobaczysz że używałeś moda to masz perma na wszystkie konta . Szybko wycofaj zapytanie do supportu.

A jeżeli metin ci nie dziala to zrób dla testu nowe konto urzytkownika na kompie i tam zainstaluj metina i sprawdź czy wtedy to zadziała.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Po co ? :O Sam sie przez to za przeproszeniem udupisz . Sprawdzą ip które masz na supporcie i porównają je w grze i jeżeli zobaczysz że używałeś moda to masz perma na wszystkie konta . Szybko wycofaj zapytanie do supportu.

A jeżeli metin ci nie dziala to zrób dla testu nowe konto urzytkownika na kompie i tam zainstaluj metina i sprawdź czy wtedy to zadziała.

nie udupie bo juz dostałem bana na tym kompie i zablokowali mi dwa konta, o którym jednym nawet zapomniałem. I dostałem tego Bana za moda, czytaj dokładnie co pisałem wcześniej ze by uniknac takich komentarzy:)

Opublikowano

Mysle ze kamermod siedzi w procesach i ci go wykrywa

Dokładnie siedzi on cały czas w procesach.

Zamiast formata pobierz Wise Skan Disk i Wise Skan Registry.

Tym przeczyść komputer. Zainstaluj świeżo pobranego Klienta gry na partycję i powinno być już w porządku.

Przy banie będziesz mógł uruchomić Clienta tak czy siak.

Opublikowano

Dokładnie siedzi on cały czas w procesach.

Zamiast formata pobierz Wise Skan Disk i Wise Skan Registry.

Tym przeczyść komputer. Zainstaluj świeżo pobranego Klienta gry na partycję i powinno być już w porządku.

Przy banie będziesz mógł uruchomić Clienta tak czy siak.

Dzięki wielkie jeśli to to, to wyczyszczę sobie kompa tymi programami:) mam nadzieje ze to jest to i obejdzie się bez formata:)

Jeśli ktoś coś wie na ten temat i miał podobna sytuację i sobie z nią poradził to proszę pisać i proszę już bez zbędnych komentarzy:) jak będę miał czas to przeczyszczę dyski i dam znać:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...