Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna 2013

Thej0k3r16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzicie mi jaka dobra karta w cenie 250zl można kupić żeby BF3 ,Fifa 13 i inne gry chodzily w sumie na srednich lub wysokich ?

Czekam na odpowiedz :)

Daje lajka za sluszna prze ze mnie wiadomosc

BUSZU-PL.png

Opublikowano

hmm GTX260 - średnie detale w bf3(przy normalnej rozdzielczości), w fife to wysokie/ultra(jak są, gra nie jest zbyt wymagająca)

Kupisz wersje OC/SOC i nieźle podkręcisz to może zagrasz w bfa 3 z niektórymi ustawieniami na wysokich ^^

Opublikowano

-AMD Phenom X4 Black Edition Quad Core 955

-Pamiec RAM 6GB

-Zasilacz Akyga 450W

-MOBO MSI 660GM-P23(FX)

GTX 260 16core

Ale podaj resztę sprzętu.

BUSZU-PL.png

Opublikowano

A pokażecie mi jakie choc na allegro bo znalesc nie moge

Mam też Tracer Silent 520W

Wyczuwam gotowca z allegro ;d

Odrazu wymień zasilacz jeżeli chcesz kupić kartę ok. 1 GB

BUSZU-PL.png

Opublikowano

Odrazu wymień zasilacz jeżeli chcesz kupić kartę ok. 1 GB

Co ma pamięć karty do zasilacza? Jakby se kupił 210 np. taką to spokojnie by mu zasilacz wyrobił.

Co do autora - wymień na SilentiumPC Deus 500W... i ci nie starczy na kartę :D Ale to jest ważniejsze, bo ci może ten się szybko zepsuć i uszkodzić resztę podzespołów, tak jak rok temu mi (padł zasilacz i od razu płyta główna).

Potem nazbieraj trochę kasy i kup se radeona 7750 albo lepiej używanego gtxa 260.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

A miales doswiadczenie juz z tym gtx260 pod ddr3 grales na niej

Co ma pamięć karty do zasilacza? Jakby se kupił 210 np. taką to spokojnie by mu zasilacz wyrobił.

Co do autora - wymień na SilentiumPC Deus 500W... i ci nie starczy na kartę :D Ale to jest ważniejsze, bo ci może ten się szybko zepsuć i uszkodzić resztę podzespołów, tak jak rok temu mi (padł zasilacz i od razu płyta główna).

Potem nazbieraj trochę kasy i kup se radeona 7750 albo lepiej używanego gtxa 260.

BUSZU-PL.png

Opublikowano

http://www.anandtech.com/bench/Product/664?vs=513

Jak można płacić więcej za coś co jest słabsze. Nie bierz tego GTX'a, pierw weź taki zasilacz:

http://allegro.pl/chieftec-gps-450aa-101-a-idealny-nie-otwierany-i3154048836.html

+ taką grafikę:

http://allegro.pl/powercolor-radeon-hd-4870-512mb-256-bit-gddr5-i3146169938.html

I będzie dobrze, jak taniej to niestety HD4850 lub jakiś TANI GTX260

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...