Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lapidem

sherer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. serwer fajny jak dla mnie podnies raty do tego 250%
  2. jak z systemem ulepszaczy ?
  3. zmianki dropia i dodania ? czy sie kupuje (bym najwolal kupywanie ale bonowanie przez npc,tak jak na Nexa...) mam nadzieje ze 5 bonow to max ?
  4. jak z ku dropia czy npc ?

troche malo informacji

Opublikowano

Serwer fajny, może być bardzo atrakcyjny dla graczy, którzy szukają czegoś nowego.

Jeżeli będzie zainteresowanie dużą ilością graczy, to administracja ma chęci rozwijania projektu, kto wie może będzie z tego drugie m2m?

Zobaczymy po starcie, raczej zagram.

Opublikowano

Moim zdaniem wygląda ciekawie. Nie rozumiem kompletnie ludzi, którzy nie zagrają (czyt. nie interesuje ich serwer) ale wejdą żeby napisać "nie zagram" o.O

Wiem, że każdy ma inne gusta - ale medium.. no jest po prostu łatwiejszy od harda, tak? To takie macie chujowe ambicje, że wolicie po mniejszym okresie dojść do wszystkiego, niż pobawić sie troche dłużej i wykorzystać zalety/nowinki itd. serwera?

Opublikowano

Oryginalna nazwa.Nie zagram,poniewaz dosyc mam serwerow,ktore padaja po kilku tyg,a licznik nie przekracza 150 online.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Ciekawy ciekawy serwer. Wszystko fajnie. Ja dla mnie to tak :

po 1 jakie bony wchodzą i skąd je brać ?

po 2 nie interesuje mnie system ulepszeń zbroi ważne aby nie było to coś ala Xenox czyli 100 hwangów/stalek tylko o innym kolorze, bo za takie coś to ja podziękuje.

Natomiast system ulepszeń broni chciałbym zobaczyć.

Opublikowano

wciągu ostatniego tygodnia mnóstwo Medium/Hadrów powstało teraz zapowiedź następnego... i wy chcecie mieć graczy?!?! teraz jakby szybko wprowadzili jakiegoś dobrego Easy/Medium i potem Easy/4Fun grało by tu 20 graczy...

pomyślcie troche i stawiajcie serwery jakich nie ma teraz

Opublikowano

wciągu ostatniego tygodnia mnóstwo Medium/Hadrów powstało teraz zapowiedź następnego... i wy chcecie mieć graczy?!?! teraz jakby szybko wprowadzili jakiegoś dobrego Easy/Medium i potem Easy/4Fun grało by tu 20 graczy...

pomyślcie troche i stawiajcie serwery jakich nie ma teraz

Zgodzę się częściowo. Owszem najpierw był wypływ Easy/4fun ... długo długo, potem stwierdzono, że to czas na Hardy/Medium i wyszło ich multum. A teraz stopniowo pojawiają się Easy/4fun/Medium. A tutaj Hard. Wolałbym aby był to Medium, Nie wymagam Easy. Jednak Hard nie jest typem serwera na którym większość graczy lubi grać.

P.S Wiem troszkę zagmatwałem swoją wypowiedź :)

Opublikowano

Te bonusy dla królestw są glupie bo ja np grając wojem mam specjalnie isc do jinno zeby grac bo sile dostane a chce grac w chunjo a tam bedzie zrecznosc dawalo wogole bez sensu reszta prezenrtacji jest rewelacyjna ale to bez sensu

Nick: 3MajGarde

Gildia: DieForHonoR

Opublikowano

Dokładnie też mam iśc specjalnie do jinno bo chcę siłe na start ? -.-

Bonusy wyrównają się podczas rozgrywki, będzie można zdobyć taką siłę co Jinno, czy taką zręczność co chunjo robiąc misje ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...