Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GraveaS Online / 80 Cap / Old School & Old System / Only Chinese / Silk & hour

Guardian Angel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytat

So maybe open at 17 p.m. GTM+1(for 2
hours) if they are uploading? When people will download the client, it
will be before 17 and the time to prepare.

Links added but server will be online tonight

Cytat
Next question what about register page? ^^ Now here comes my joke: "SRO client without account?" Just LOL :P

Web panel will open for 2 hour wait smile.gif [server offline now, 5-6 hours later will be online]

@EDIT

I wszystko jasne
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ;) Jedyna wadą jest godzina otwarcia serwera ...

Więc pewnie dopiero jutro pogram. Jak coś to nick Soyong lub Ramuh

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Nie pobierajcie... pograłem godzinkę byłem zmuszony wyłączyć antywira. Po wyłączeniu silka odpaliłem ponownie antywira i komp mi zwariował. Wirusy były dosłownie wszędzie. Nadal są. Cały czas próbuje to czyścić. Wyczyszcze 100 wirów pojawia się kolejne 100. Jeżeli macie dobre kompy i nie chcecie ich rozjebać nie pobierajcie.

No jakoś ogarnąłem sytuacje. Przeskanowałem całego kompa i przed pobraniem SRO, wirusów - 0. Po pobraniu SRO, wirusów - 1691 na szczęście wszystkie dało rade usunąć. Tak więc ściągacie na własne ryzyko. A co do servera to przeciętny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...