Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekacja supportu?

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,siemka

To znowu ja z kolejnym nurtującym mnie pytaniem.

Przejde sedna. Otóz jakós w niedziele jakis typek do mnie napisał ze 3 tygodnie temu ukradłem mu szkat.9 ogonow niby na drophacku(niby miał dowody , ale chyba nie ma)

Nie dawno bo jakos w poniedziałek. znow ten sam osobnik przyłapał mnie jak sie teleportowalem na kamermodzie teleportowalem sie w tym F6. On wtedy mnie widzial i bił metka. Powiedział że on nagrywa jak bije metki i że mnie ma. Wiec natychmiast przelozylem z konta co sie da i stoje po biologiem i oddaje ks klatw. Moje pytanie czy już moge zaczać grac na tym koncie? Bo jutro chce poexpic inne konta do 30. Na koncie mi zzalezy bo jest +60. Czy jak juz support nie reagowal przez te 4 dni to moge sobie grac spokojnie? Licze na szybka odpowiedz, dzieki za przeczytanie i pozdrawiam xalekx :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolejka zgłoszenia (o ile to wysłał) jest różna , więc nie da sie określić kiedy support odczyta jego skarge. Jeżeli jednak dostałbyś bana na to konto to i dostałbyś bana na konto na którym są itemy , no chyba że byś zrobił konto na innym kompie i na nie przełożył itemy , ale do tego są potrzebne dwa kompy .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Weteran
Opublikowano

Szczerze? to wątpię, że gościu nagrywa, jak bije metiny.. ale dla bezpieczeństwa, możesz poczekać z tydzień.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

nikt raczej nie nagrywa, a nawet jeśli to nie wyśle bo nie będzie mu się chciało. Przynajmniej mnie by to gówno obchodziło.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Trochę dziwne jak gosciu nagrywa jak bije metki, chyba ze to mettki z wyższej rangi :D może wsadzać je na na kanał yt sprawdz na yt :D ale tak jak wyżej piszą poczekaj z tym kontem, ale powiem Ci szczerze że dużo ludzi blefuje z takim czymś ze byś odszedł;p a nie możesz walnąć teksta ze sie dopiero zalogowałeś ? i jak wychodziłeś z gry to tu byłeś ?

Opublikowano

Nie masz o co się bać , pewnie powiedział tak żeby cie pogrążyć , nawet jak cię zbanują w co wątpię pisz do suportu że np. użyłeś wtedy zwoju teleportacji , ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Nie masz o co się bać , pewnie powiedział tak żeby cie pogrążyć , nawet jak cię zbanują w co wątpię pisz do suportu że np. użyłeś wtedy zwoju teleportacji , ;)

a logi gry pajacu ?

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Opublikowano

to zwykłe "straszenie" z jego strony pewnie nic nie nagrał (a jakby miał to po jakiego tobie o tym pisał)?

graj dalej

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Koleś pisze ci , że to nagrywa - Nawet nie miał jak włączyć fraps'a skoro bił metki czy innego programu :-P

Poczekaj 2 dni jak nic nie dostaniesz to graj dalej.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

dowody przedawniaja sie bodajze po tygodniu juz nie pamietam dokladnie ale na pl byl bot i pisal ile sa wazne

wipek.pl

Opublikowano

dowody przedawniaja sie bodajze po tygodniu juz nie pamietam dokladnie ale na pl byl bot i pisal ile sa wazne

Po dwóch tygodniach.

@topic:

Ja bym poczekał 2 tygodnie.

Małe info, nie jedz na drophacku na koncie głównym, nie szkoda ci go?

Nie warto dla głupiej szkaty.

Opublikowano

Wiesz ile dziennie do supportu trafia takich/innych zgłoszeń? Musisz uzbroić się w cierpliwość.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Tak samo jak inni cie straszyli jak napisaleś wulga że Ciebie do suportu podadzą i co guzik :)

Puścił blef i ma z Ciebie beke, takie jest moje zdanie

Opublikowano

co do suportu ja odpowiedz dostaje w przeciągu paru godzin, dzisiaj do nich pisałem tak w okolicach godziny 15 odpowiedz juz dostałem.

Partykox zawsze jest jakaś opcja, jak kiedys zgłaszałem uzycie bota dostawałem odpowiedz zwrotną w przeciągu 48h, tam nie są aż tacy powolni w ich interesie jest to ze by nikt na haksach nie jezdził ;p wiec na pewno jak dostana zgłoszenie to nie zwlekają z tym;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...