Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hubertson2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Słyszałem że można zdjąć fryzurę u jakiegoś npc w m2. I mam pytanie czy jak zdejmę fryzure to będę mógł ją spowrotem nałożyć. Fryzurę kupiłem w is (jeżeli ma to jakieś znaczenie). Z góry thx. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie , ale fryzure można zdjąć bo przecież jest system kostiumów , wiec możesz sobie zakładać ten fryz i zdejmować ile ci sie podoba.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

ale jak ją zdejme to będe mógł ją założyć jako kostium? ps. ja nie mam jej w kostiumach bo zalozylem ja przed systemem kostiumow.

Opublikowano

Obok hełmu w eq masz 'system kostiumów' klikasz na to i tam masz fryze, jak klikniesz na nią to pojawi ci się w eq. Mozna ja sciagac i zakladac ile tylko chcesz;)

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Tak , wystarczy że klikniesz na ekwipunek i obok miejsca gdzie zakładasz hełm masz ikone do odpalania systemu kostiumów i tam będzie fryzura , ale tylko tak co kupiłeś z IS'a . Nie tyczy sie to pomalowanych włosów.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

nawet jezeli kupilem ja pare lat temu kiedy nie bylo systemu kostiumow?

Tak,jeśli nie masz fryzury,w ikonie system kostiumów,to najpierw idz wymień bodajże u kapitana i pózniej już normalnie założysz i bd ją widział pod tą ikonką .

63754488.jpg

Opublikowano

Wystarczyło wpisać w google i masz :

http://wiki.metin2.pl/index.php/System_Kostiumów

Kostiumy oraz fryzury będą w przyszłości zakładane na aktualne uzbrojenie. Można je w każdej chwili zdjąć lub zmienić bez obawy, że przepadną.

Dawniej po prostu lepiej było gdy odczekałeś ten czas fryzurt aż zniknie. Teraz masz udogodnienia.

Fryzurę możesz zdobyć z :

-Item Shop'u

-Karta Maski Dyń

-Ze wszystkich Bossów i Metinów (5-90lv)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...