Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z procesoerm

Hostel_ViTali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeinstalowałem system i zauwarzylem że przy podłaczeniu do sieci kompa procesor straszie skacze w góre z mozili na np youtube skacze do 60 spadam do 20 i tak sie utzrymyje potem fb i skacze do 70 nie wiem dla czego ktoś pomoże ?

Opublikowano

walnij sobie kolejny bezsensowny post na ten sam temat zamiast kontynuować poprzednie

dostałeś odpowiedź, nie masz zainstalowanych wszystkich sterowników i nic wspólnego nie ma problem z procesorem

tak ma być i tak jest na WSZYSTKICH WINDOWS

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

walnij sobie kolejny bezsensowny post na ten sam temat zamiast kontynuować poprzednie

dostałeś odpowiedź, nie masz zainstalowanych wszystkich sterowników i nic wspólnego nie ma problem z procesorem

tak ma być i tak jest na WSZYSTKICH WINDOWS

najprostsza odpowiedz nie mam wszystkich sterowników wyobraź sobie że mam i wszystki możliwe wszystkie najnowsze i co mam zrobić jak dalej nie działa ja nie wiem ty chcesz pomóc czy tylko sobie sam posty nabijasz !?

Opublikowano

a co ma go nie być w ogóle ? człowieku używasz systemu tak chorego i zbugowanego, nie potrafiącego zarządzać jak należy pamięcią. na dodatek nawet nie potrafisz odczytywać danych które ci przedstawia program

zmień komputer na hiper turbo nowoczesny i trylionami pamięci ram i prockiem w terahercach będziesz miał to samo !

nie masz żadnych problemów z niczym, bo tak zawsze jest przy używaniu programów i choć byś nie wiem jak super optymalizował system zawsze będzie tak samo jak będą miałczki co widzą problem w zmianie wydajności systemu jak tylko uruchomią program

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...