Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z instalacją systemu windows xp

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć :)

mam problem , niedawno prowadziłem temat pod tytułem log combofix , sprawa dotyczała wirusuw , postanowiłem że zrobię formata . doktor google powiedział mi że mam wyłączyć kompa po czym znowu włączyć i włożyć płytę z systemem , wykonując tę czynność komputer niedaje specialnych znakuw i zachowuje się jak by napęd był pusty , system uruchamia się jak zawsze , w necie pisało że po włożęniu płyty do napędu pojawi się napis " wciśnij dowolny klawisz by wczytaćpłytę cd " czy jakoś tak , u mnie czegoś takiego nie ma , system uruchamia się normalnie , w katalogu muj komputer pisze że włuż dysk do napędu cd-rom , co mam robić ???

pomocy !!!

Opublikowano

Podczas bootowania systemy powinno ci się wyświetlać taka lista dostępnych opcji i jedną z nich powinno być Boot Menu czy coś takiego. Kliknij przypisany do tej opcji klawisz i wybierz napęd CD/DVD.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

wpisałem botowanie na cd i pisze " disk bot failure please instert system disc and press enter " czy jakoś tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...