Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Papieros.

No Spam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich myślałem nad kupnem e-papierosa i chciałbym żeby on był jakiś dobry w okolicach 70 do 100 zł . Jakie byście polecali ? (Marki)

Opublikowano

eGo to klasyka, jest ok.

Tak naprawdę te z górnej półki wychodzą zazwyczaj z rąk, a nie z maszyn.

Mój ojciec, który pali to już długi czas sam je konstruuje.

Opublikowano

sam widziałem eGo na allegro i są bardzo tanie ale czy też dobre ?

Póki co nie zauważysz różnicy między innymi.

Opublikowano

Mój kolega kupił sobie papierosa firmy Provog. Zapłacił za niego około 100 zł. Natomiast ja zainwestowałam w papierosa eGo, za którego dałam 40 zł. Porównując je nie czuć żadnej różnicy. :) Nie tylko w samym paleniu, ale także jeżeli chodzi o baterię, wytrzymałość itp.

Opublikowano

eGo to bardziej bateria, a nie sam e-papieros.
jeżeli kupujesz na allegro to głównie płacisz za samą baterie bo "cartomizer" ( <-- grzałka + zbiorniczek ) to są tak jakby jedno razowe. Starczy Ci on na 2 3 tyg intensywnego palenia.

Jeżeli chodzi natomiast o "cartomizer" nie ma poszczególnej marki wszystkie praktycznie są takie same, mogą różnić się tylko pojemnością oraz ilością potrzebnej energii do podgrzania liqidu.

Jak miał bym Ci polecać to kupuj baterię eGo pro (jestem posiadaczem) starcza mi ona na co najmniej na 5 4 dni - z 3 godz palenia dziennie z małymi przerwami :).

Tak jak właśnie koledzy pisali wyżej nie ma różnicy po między papierosem za 250 zł na tym za 60 zł to jest kwestia ile kto ma w głowie, a nie w kieszeni.
Powiem Ci też na dodatek, że do tych droższych "firmowych" papierosów jest trudniej dostać części zamienne. Jeżeli już dostaniesz od jakiegoś lewego sprzedawcy bo za grzałkę nie chcesz wydawać 20 zł bo normalnie kosztuje 8 zł, to twój papieros będzie wyglądał tak samo jak te za 40 do 80 zł :).

Wszystko mówię z własnego doświadczenia, a także z doś. dobrego przyjaciela.

Pzdr EdDogMontage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...